Στα χέρια πιάνονται Ντίνος και Σίμος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και στο ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη, οι σχέσεις των δύο αντρών, Ντίνου και Σίμου πολύ σύντομα θα φτάσουν στα άκρα. Κατ’ αρχάς, ο Σίμος θα υπογράψει προκειμένου ο «Παράδεισος» να περάσει στα χέρια του Ντίνου.

Η κόντρα τους όμως για την Αμαλία θα τους οδηγήσει στα όρια και σε μια στιγμή έντασης ο Ντίνος χτυπάει τον αντίζηλό του. Και λίγο αργότερα, αντιλαμβάνεται ότι το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας το προκάλεσε ο άνδρας της και δεν μένει με σταυρωμένα χέρια…

«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο έρωτας του Ντίνου για την Αμαλία θα τον οδηγήσει σε μια κόντρα μέχρι τέλους με τον Σίμο.

Όπως γράφει το «Τηλέραμα», ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο και τη Στέλλα. Τρομοκρατημένος, ο Χρήστος ισχυρίζεται ότι είχε αγοράσει το όπλο για να του το κάνει δώρο, αλλά το δάνεισε στη Βικτόρια και αυτή δεν φρόντισε να το εξαφανίσει μετά τη δολοφονία της Γουίτλοκ και του Άγη. Παράλληλα όμως του εξομολογείται ότι μπορεί να του αποδείξει πως ο Λεβί είναι ο βιολογικός του πατέρας! Ο Σίμος τρελαίνεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει και τι όχι από όσα του λέει ο Χρήστος.

Στο μεταξύ, ο Πάρης και η Γεωργία αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και να ακολουθήσουν ό,τι ορίζει ο νόμος προκειμένου να πάρει η νεαρή γυναίκα πίσω το μωρό της. Η Μιράντα, από την άλλη, μεσολαβεί στον Χριστόφορο ώστε να πάρει η Γεωργία πίσω το παιδί της.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Πάρης και Γεωργία παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά.

H Αμαλία συζητά για πρώτη φορά με τον πατέρα της την απόφασή τους να φύγουν με τον Σίμο στο εξωτερικό, αλλά η Δωροθέα θίγεται, επειδή μαθαίνει τυχαία την απόφασή τους αυτή… Η Αμαλία παραξενεύεται που η Στέλλα και η Ματούλα φιλοξενούνται στο σπίτι του Χρήστου και πηγαίνουν μαζί με τη Μιράντα να τις επισκεφτούν.

Ο Ρένος είναι στενοχωρημένος μετά τον τσακωμό του με τον Σίμο και αποκαλύπτει στον Στέφανο τι έχει συμβεί. Η σχέση του Φώτη και της Πολυξένης κερδίζει έδαφος. Η Δάφνη αναγνωρίζει στην αστυνομία τον έναν από τους δράστες του εμπρησμού στο «Ολύμπια». Οι ύποπτοι λυγίζουν στην ανάκριση και παραδέχονται το έγκλημά τους…

Άγρια επίθεση

Ο Σίμος υπογράφει και ο «Παράδεισος» περνάει και πάλι αποκλειστικά στα χέρια του Ντίνου. Τότε ο Ντίνος τού λέει ότι πιστεύει πως αυτός έκαψε το «Ολύμπια». Ο Σίμος, από την άλλη, τον κατηγορεί ότι τα λέει όλα αυτά επειδή θέλει ακόμα την Αμαλία, που όμως είναι δική του. Τα αίματα ανάβουν και ο Ντίνος ρίχνει οργισμένος μια γροθιά στον αντίζηλό του. Ο Βύρωνας με το ζόρι τούς χωρίζει και έπειτα επιτίθεται στον Ντίνο για τη συμπεριφορά του.

ο παράδεισος των κυριών
«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος δέχεται την επίθεση του Ντίνου, ενώ η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν τις απειλές του εναντίον του Χρήστου και της Στέλλας.

Η Αμαλία και η Μιράντα μαθαίνουν ότι ο Σίμος απειλούσε τον Χρήστο και τη Στέλλα με όπλο και σοκάρονται, αλλά φεύγουν χωρίς να αφήσουν τον Χρήστο να πει περισσότερα για τον Σίμο. Στον «Παράδεισο», η Αμαλία μαθαίνει από τον Σίμο γι’ αυτά που τον κατηγορεί ο Ντίνος και έπειτα τον ρωτάει για το όπλο. Εκείνος παραδέχεται το λάθος του, αλλά προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τον πνίγει το δίκιο του.

Ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία, φτάνει να χωρίσει οριστικά από τον Πάρη. Εκείνη συμφωνεί, αλλά του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και ότι δεν θα τον ξαναφήσει να δει το παιδί. Ο Χριστόφορος την παρακαλεί να τον αφήσουν τουλάχιστον να του αγοράσει ένα σπίτι. Η Πιπίτσα όμως, περήφανη, του ξεκαθαρίζει ότι θέλουν μόνο το παιδί πίσω. Αργότερα ο Μάρκος εκφράζει τον θαυμασμό του στην Πιπίτσα για τα λόγια της.

Εξομολόγηση

Ο Αποστόλης επισκέπτεται τη Μάγια και έχουν μια όμορφη στιγμή, καθώς της εξομολογείται ότι είναι ευγνώμων για όλα αυτά που του έχει δώσει τόσο καιρό. Η αγάπη και η θαλπωρή της τον έσωσαν όταν κρυβόταν. Όταν εκείνος φεύγει, η Μάγια βρίσκει έναν φάκελο με λεφτά και ένα τρυφερό σημείωμα του Αποστόλη.

Ο Ντίνος ζητάει τον λόγο από τη Μιράντα, γιατί έδωσε τα λεφτά στον Σίμο ενώ είχαν συμφωνήσει διαφορετικά. Η Μιράντα όμως επιμένει και προς το παρόν τον πείθει. Ο Ντίνος ανακοινώνει σε όλους το νέο της αγοράς και ο Σίμος τούς αποχαιρετά. Η Μιράντα προσέχει το σημάδι της Αμαλίας στο μάγουλο και τη ρωτάει γι’ αυτό, αλλά εκείνη της ρίχνει στάχτη στα μάτια, λέγοντας ότι δήθεν χτύπησε.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα προσέχει το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας, αλλά εκείνη φροντίζει να της ρίξει στάχτη στα μάτια.

Ενώ συνεχίζει την έρευνα για τον γιο του, ο Λεβί επισκέπτεται έξαλλος τη Βικτόρια στο κελί της και την εξευτελίζει. Η Βικτόρια αποχαιρετά τον Σίμο, ενώ η Αμαλία αποφασίζει να επισκεφτεί τη θεία της και να τη ρωτήσει για εκείνον. Έξω από το σπίτι συναντά τη Μιράντα, η οποία της λέει ότι θα την περιμένει και προτείνει στον Ντίνο να την πάει αυτός στο Τμήμα.

Εκείνος δέχεται, μόλις όμως φτάνουν έξω από το Τμήμα παρατηρεί καλύτερα το σημάδι της Αμαλίας. Τη βλέπει να διστάζει να του απαντήσει πώς το έπαθε και τη ρωτάει αν της το έκανε ο Σίμος. Εκείνη απαντάει με δικαιολογίες, αλλά ο Ντίνος καταλαβαίνει πως τη χτύπησε ο άντρας της. Έξαλλος, την πιέζει να φύγει επειγόντως από κοντά του.

Απόδραση

Η Βικτόρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, μεταμφιεσμένη. Η Αμαλία μπαίνει μέσα στο κρατητήριο για να μιλήσει μαζί της και ανακαλύπτει έκπληκτη πως έχει αποδράσει. Φωνάζει τον φρουρό και του εξηγεί τι έχει συμβεί.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Η Βικτόρια καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή.

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης μαθαίνουν για την απόδραση της Βικτόριας και σοκάρονται. Ο Σωτήρης, έξαλλος, αναρωτιέται πού βρίσκεται ο Δημοσθένης…

Ο Αποστόλης εκμυστηρεύεται στην Όλγα πως έχει μετανιώσει που φέρθηκε τόσο άσχημα στη Μάγια και εκείνη του προτείνει να προσπαθήσει να αλλάξει τη συμπεριφορά του. Ο Μεμάς βλέπει τη Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα να φιλιούνται στον δρόμο και θυμώνει.

Ο Χριστόφορος υποπτεύεται πως κάποιος βοήθησε τη Βικτόρια να αποδράσει. Ο Σίμος τού ξεκαθαρίζει πως εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Ο Σωτήρης εξοργίζεται όταν ο Δημοσθένης παριστάνει τον ανήξερο. Τον κατηγορεί πως εκείνος βοήθησε τη Βικτόρια και παίζει θέατρο.

Η Δάφνη διαβάζει στην εφημερίδα για την απόδραση και ενημερώνει τους πάντες στο καφενείο.

Ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στη Μιράντα ότι αποφάσισε να επιστρέψει το μωρό στη Γεωργία και εκείνη συγκινείται. Όταν πηγαίνει το μωρό στη μητέρα του, εκείνη το αγκαλιάζει και κλαίει συγκινημένη.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Χριστόφορος αποφασίζει να επιστρέψει το μωρό στη Γεωργία.

Όταν η Ματούλα μένει μόνη της, μετά από πολλή προσπάθεια παίρνει τηλέφωνο τη Μιράντα, εκείνη όμως λείπει και έτσι δεν καταφέρνει να της μιλήσει. Ενώ στην οικογένεια της Γεωργίας γιορτάζουν την επιστροφή του μωρού, η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα ο Ρένος, που αποφυλακίστηκε.

Ο Λεβί συναντά τον Σίμο για πρώτη φορά

Η Όλγα ζητάει από τη Δωροθέα φωτογραφίες από τον Σίμο όταν ήταν μικρός, αλλά εκείνη της λέει ψέματα πως δεν κατάφερε να βρει. Η Όλγα το μεταφέρει στον Λεβί, που καταρρακώνεται. Προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και τον παροτρύνει να μιλήσει στον Σίμο αν πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να καταλάβει αν είναι όντως το παιδί του.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Συγκινημένος ο Ιωσήφ βλέπει για πρώτη φορά τον Σίμο από κοντά.

Ενώ τρώνε πρωινό, βλέπουν στην εφημερίδα τα νέα για τη Βικτόρια και το κλίμα βαραίνει. Η είσοδος του Ασημακόπουλου για να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Πάρης αποφυλακίζεται θα διακόψει τη συνάντησή τους. Σύντομα ο Ιωσήφ συναντά τον Σίμο έξω από τον «Παράδεισο» και του συστήνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ