Σήμερα στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών του ALPHA, η Βικτώρια φτάνει μια ανάσα από τη σύλληψη, όμως καταφέρνει με τον τρόπο της να ρίξει ξανά στάχτη στα μάτια του Χριστόφορου!

Ο Παράδεισος των κυριών, η καθημερινή σειρά του ALPHA που διανύει τη δεύτερη σεζόν της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, θα ρίξει αυλαία το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, όμως, οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν ένα και μόνο πράγμα: να δουν τη Βικτώρια, τη σατανική «κακιά» της σειράς, να καταλήγει στη φυλακή ή έστω να τιμωρείται για όλα τα φρικτά της εγκλήματα.

Ο παράδεισος των κυριών: Για πόσο ακόμη θα μπορεί η Βικτώρια να ξεγελά τον Χριστόφορο;

Και σιγά-σιγά, βλέποντας τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, νιώθουν ότι αγγίζουν σιγά-σιγά τη μεγάλη στιγμή που η αστυνομία θα περάσει χειροπέδες στη Βικτώρια. Η πραγματικότητα, όμως, -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αυτά που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο- είναι πολύ διαφορετική.

Βλέπετε, οι περιβόητες σφαίρες που εντοπίστηκαν στο σπίτι της κυρίας Καρτεζίνη την έχουν στριμώξει για τα καλά και την αναγκάζουν να μεταχειριστεί τα γνωστά της κόλπα προκειμένου να γλιτώσει. Κατ’ αρχάς, την είδαμε να σκαρφίζεται ένα ολόκληρο σχέδιο για να πείσει την Αμαλία, τον Σίμο και την Πολυξένη για την αληθινή προέλευση του ενοχοποιητικού στοιχείου που βρέθηκε.

Τους ζητά, δε, να μην αποκαλύψουν τίποτα, γνωρίζοντας ότι έτσι οι ισχυρισμοί της θα γίνουν πιο εύκολα πιστευτοί. Παρ’ όλ’ αυτά, η Αμαλία επιμένει ότι πρέπει να πάει άμεσα στην αστυνομία για να πει την αλήθεια, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να κάνει ακόμη κι όταν υπόσχεται να ακούσει τη συμβουλή τους.

ο παράδεισος των κυριών

Σήμερα, όμως, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για αυτήν όταν ο Χριστόφορος μαθαίνει από τη Στέλλα πως κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν την πρώην αγαπημένη του. Εκείνος, που ήδη υποψιάζεται τη Βικτώρια για τα εγκλήματα που έχουν δει τελευταία το φως, μπερδεύεται. Ακούει για τις σφαίρες που δήθεν τοποθετήθηκαν στο σπίτι της για να την ενοχοποιήσουν και, ταραγμένος, τρέχει να τη βρει για να της ζητήσει κι αυτός με τη σειρά του το μόνο πράγμα που φαίνεται αυτή τη στιγμή λογικό: να παραδώσει τις σφαίρες στην αστυνομία και να τους εξηγήσει τα πάντα.

Η Βικτώρια, όμως, έχει ήδη προετοιμαστεί για αυτήν την εξέλιξη και έχει ήδη βρει και τον τρόπο για να ξεγλιστρήσει. Μένει να δούμε απλώς μέχρι πότε θα καταφέρνει να ξεγελά όσους έχει γύρω της, με δεδομένο ότι πλέον όλο και περισσότεροι γνωρίζουν όλα όσα είναι ικανή να κάνει και πιέζουν για να την ξεσκεπάσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ