Η Κιμ Κατράλ επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στο franchise του Sex and the City και ο εμβληματικός χαρακτήρας της, η Σαμάνθα αναβιώνει!

«Happy Pride…», έγραψε με emojis και τη σημαία του ουράνιου τόξου και κλείνει το μάτι στο queer fanbase του Sex and the City και συγκεκριμένα για τη Σαμάνθα. Όπως αναφέρει το Variety, η Κατράλ θα εμφανιστεί μόνο σε μία σκηνή ενώ δεν θα δει ούτε θα μιλήσει με τις υπόλοιπες stars της σειράς

Η σκηνή θα περιλαμβάνει μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της Σαμάνθα, η οποία είχε μετακομίσει στο Λονδίνο, και της Κάρι, αν και αναφέρεται ότι η Κιμ Κατράλ θα εμφανιστεί στην οθόνη. Ένα μικρό μπέρδεμα κοινώς. Η δεύτερη σεζόν του And Just Like That… θα έχει επίσης την επιστροφή του Τζον Κόρμπετ.

Μετά από έξι σεζόν και δύο ταινίες, η Κιμ Κατράλ ανακοίνωσε το 2016 ότι σταματά να υποδύεται τη Σαμάνθα και είχε μοιραστεί τα νέα εν μέσω δημοσιεύσεων για μια τρίτη ταινία, δηλώνοντας ότι το προτεινόμενο σενάριο δεν είχε νόημα για εκείνη και ότι ο χαρακτήρας της δεν προχωρούσε αρκετά. «Θα προτιμούσα όλοι μας να είχαμε λόγο που να δικαιολογεί μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν συνέβη», είχε πει στο Variety.

«Η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο δεν παίζει πλέον αυτόν τον ρόλο, αλλά οι άνθρωποι δεν λείπουν από τη ζωή σου παρά μόνο όταν δεν τους θέλεις», δήλωσε Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο παρελθόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ