Πολλά ήταν τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν πρεμιέρα στις 16/1/2023 και το τηλεοπτικό κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια ποικιλία projects. Το MasterChef επέστρεψε με τον έβδομο κύκλο στο STAR και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ξανά στις θέσεις τους.

Πρεμιέρα, όμως, έκανε και το «Ράδιο Αρβύλα» στον ANT1, το «My Style rocks» στον ΣΚΑΪ, αλλά και αρκετές τηλεοπτικές σειρές, καθώς είχαν διακόψει πριν τις γιορτές αλλά τώρα επανήλθαν στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Το MasterChef 2023  ήταν συνολικά πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 20,1% και είχε απήχηση στα ανδρικά και γυναικεία κοινά. Το «Ράδιο Αρβύλα» 17,7% στο δυναμικό και 15% στο γενικό. Το «My Style rocks» σημείωσε 7% στο δυναμικό κοινό και 6.1% στο γενικό.

Ο «Σασμός» του ALPHA έκανε 23,5% στο δυναμικό κοινό και 25% στο σύνολο. Ο «Παράδεισος των Κυριών» του ίδιου σταθμού άγγιξε το 18,3% στο δυναμικό κοινό και το 21,3% στο γενικό. Το «Μαύρο Ρόδο» του Mega έκανε 14,7% στο δυναμικό κοινό και 17,9% στο γενικό, ενώ «Οι Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 σημείωσαν 15.6%.

Η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» του ΑΝΤ1 άγγιξε το 7.1% στο δυναμικό κοινό και το 6,9% στο σύνολο.

MasterChef

Ράδιο Αρβύλα

My Style rocks

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ