Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ζωντανέψει μέσ από το ντοκιμαντέρτης HBO, μρ τίτλο «The Princess», το οποίο καταγράφει τη ζωή της από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο μέχρι τον θάνατό της σε ηλικία 36 ετών το 1997.

Το τρέιλερ κυκλοφορησε και ξεκινά με πλάνα από την περιβόητη συνέντευξη της Νταϊάνα και του Κρόλου το 1981. Μιλώντας για την Νταϊάνα στο κλιπ, ο Κάρολος θυμάται «τι ελκυστική 16χρονη ήταν», και παράλληλα αναδεικνύεται η μεγάλη φήμη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, με έναν δημοσιογράφο να λέει: «Η πριγκίπισσα ήταν ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη μοναρχία εδώ και αιώνες».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η ταραχώδης σχέση της Νταϊάνα με τα μέσα ενημέρωσης βρίσκεται στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ. «To ντοκιμαντέρ βουτά στη ζωή της Νταϊάνα, στη συνεχή και συχνά παρεμβατική λάμψη των προβολέων των μέσων ενημέρωσης», σύμφωνα με το HBO και επισημαίνει ότι «η ταινία ξετυλίγεται σαν να ήταν στο παρόν, επιτρέποντας στους θεατές να βιώσουν τη λατρεία, αλλά και τον έντονο έλεγχο της κάθε κίνησης της Νταϊάνα και την κρίση στον χαρακτήρα της».

Το τρέιλερ περιλαμβάνει επίσης πλάνα του νεαρού πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, ως μικρά αγόρια και πλάνα από την κηδεία της μητέρας τους. Το «The Princess» κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στο HBO.

Χάρι και Γουίλιαμ συγκινούν με αφορμή τα γενέθλια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ