Η εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» έκαναν πρεμιέρα στην ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά να υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό και να μιλούν για τη συνεργασία τους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξέφρασε τα συναισθήματά του, τονίζοντας ότι είναι πολύ ικανοποιημένος που ανέλαβε αυτήν τη θέση, ενώ η Τζένη Μελιτά υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως το ότι ο παρουσιαστής είναι στο πλευρό της τής δίνει χαρά.

«Καλώς ορίσατε! Εγώ είχα μεγάλη ανυπομονησία. Ήθελα να ξεκινήσει γιατί όλο αυτό το ταξίδι της εκπομπής έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες τώρα… Νιώθω πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι με αυτή την εκπομπή συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν μετρήσει πολύ όμορφα αυτά τα χρόνια, γιατί με το που έκανα ένα κάλεσμα στους συνεργάτες δεν υπήρχε ένα “δεν μπορώ”. Υπήρχαν όλοι εδώ αμέσως, με το κέφι με το οποίο τους ήξερα. Είναι άνθρωποι που είχα συνεργαστεί και κάποιους που ήθελα να συνεργαστώ. Θα πάμε πολύ ωραία νομίζω», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν

Η Τζένη Μελιτά πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Ξέρεις πόσο άγχος είχα τις προηγούμενες ημέρες αλλά σήμερα ξύπνησα με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο. Με κρίνω πολύ αυστηρά. Έχω εσένα δίπλα μου και είναι μεγάλη μου χαρά γιατί ξέρεις ότι σε θαυμάζω πάρα πολύ κυρίως γι’ αυτό που είσαι και δευτερευόντως για όσα έχεις κάνει στην τηλεόραση. Χαιρόμαστε που είστε εδώ και πιστεύουμε πολύ σε αυτό που έχουμε ετοιμάσει με την ομάδα μας. Σεβόμαστε που μάς επιλέξατε και νομιζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία».

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, ενώ θα παρακολουθούμε διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ