Η Ιουλία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την κόρη της, όμως ο Γιωργίκης την τιμωρεί κλείνοντάς τη στο ψυχιατρείο. Συγκλονιστικό το φινάλε στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Η Φαίδρα Στάθη αποκαλύπτει τις εξελίξεις που θα οδηγήσουν στο συγκλονιστικό φινάλε της δραματικής σειράς του ALPHA, στο περιοδικό Τηλέραμα που κυκλοφορεί.

Η απότομη και ανεξήγητη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας συνεχίζει να προβληματίζει την Αλεξάνδρα και τον Άλκη. Η εξίσου απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων, οδηγώντας τον, με αφορμή τον εγκλεισμό της Ιουλίας στο υπόγειο, σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με τον κουμπάρο του, τον Γιωργίκη.

το προξενιό της ιουλίας
«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο Στασινόπουλος προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κι οδηγείται σε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Γιωργίκη.

Ταυτόχρονα όμως πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης. Οι ενδοιασμοί που έχει για τους πραγματικούς λόγους πίσω από τις επιλογές του Στασινόπουλου είναι που θα την οδηγήσουν στη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τον άντρα της…

Η δίκη του Ρήγα πλησιάζει και οι προετοιμασίες εντείνονται, ώστε η υπερασπιστική γραμμή της «νόμιμης άμυνας» να τον οδηγήσει σε αθώωση. Ο Ζαφείρης αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, κλείνοντας τον κύκλο του αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Ιουλία φτάνει στα άκρα για την κόρη της, όμως ο Γιωργίκης την κλείνει στο ψυχιατρείο.

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα έρθει από την ίδια την Ιουλία, που, όπως και η μητέρα της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο… Δυστυχώς ο Γιωργίκης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, αφού την κλείνει στο ψυχιατρείο για να την εκδικηθεί.

Άλμα χρόνου…

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 1964… Τέσσερα χρόνια μετά, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό με λαχτάρα να επανασυνδεθεί με το παιδί της, τη μικρή Βγενιώ, που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών. Θα έρθει όμως αντιμέτωπη με αναπάντεχα γεγονότα, ενώ η κορούλα της, όπως είναι φυσικό, δεν την αναγνωρίζει.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Μετά από 4 χρόνια εγκλεισμού, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό Προβιού, όμως η μικρή Βγενιώ δεν την αναγνωρίζει πια…

Η κατάσταση, που μοιάζει μη ελεγχόμενη, αναγκάζει τη Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που ζει πια με τον Επιφάνιο έξω από την Ελασσόνα. Την ίδια στιγμή, ένα καθοριστικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις νέες συνθήκες.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Στεφανία αναγκάζεται να καλέσει τον Χρήστο πίσω στο αρχοντικό.

Η Ιουλία, που εξακολουθεί να κινδυνεύει στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Γρηγόρη την αλήθεια για την κορούλα του…

Στα ίχνη του φονιά του Προβιού

Η νύχτα του φόνου του Γιωργίκη συνταράσσει την τοπική κοινωνία της Λάρισας και καθιστά ύποπτους σχεδόν όλους όσοι σχετίζονται με το αρχοντικό Προβιού και τον δολοφονημένο μεγαλογαιοκτήμονα.

Η νέα εφημερίδα του Άλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα «καυτό» πρωτοσέλιδο. Και ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να σκότωσε τον ισχυρό άντρα του κάμπου, αποκαλύπτεται πως αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσοι εμπλέκονται άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τόπο του εγκλήματος.

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο φόνος του Γιωργίκη έχει σκορπίσει τρόμο στον κάμπο και ο Στασινόπουλος πρέπει να ξεδιαλύνει την υπόθεση και να ανακαλύψει το δολοφόνο.

Μέσα σε ένα θολό τοπίο από αναπάντητα ερωτήματα, ο μεθοδικός διοικητής της χωροφυλακής Λάρισας Κωστής Στασινόπουλος προσπαθεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος. Αλλά κυρίως να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό, μαζί με το μόνο σίγουρα αθώο πλάσμα που αγνοείται από τον τόπο του εγκλήματος, την 4χρονη Ευγενία Προβιού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από εκείνη τη μοιραία βραδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ