Μέσα στον Δεκέμβριο η εκπομπή «Έλεος» αναμένεται να εισβάλλει στην τηλεοπτική πραγματικότητα και ο Ηλίας Ψινάκης με την Αννίτα Πάνια θα είναι οι παρουσιαστές.

Ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε δηλώσεις στο «Breakfast@star» και μίλησε για όσα θα δούμε ενώ παράλληλα έκανε μια ευγενική παρότρυνση στον ρεπόρτερ.

Ο μάνατζερ είδε τον ρεπόρτερ να περιμένει υπομονοτετικά και θέλησε να τον προσκαλέσει μέσα στις εγκαταστάσεις την επόμενη φορά που θα βρεθεί εκεί για να πάρει κάποιες δηλώσεις.

Ηλίας Ψινάκης

«Έχουμε γυρίσματα. Περιμένετε τόση ώρα. Είναι ντροπή. Βρέχει κι έχει κρύο. Ντρέπομαι. Η συνεργασία μου με την Αννίτα Πάνια είναι καταπληκτική. Έχουμε κάνει ένα καινούργιο concept», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Ψινάκης συμπλήρωσε για την καινούργια εκπομπή με την Αννίτα Πάνια: «Περνάμε πολύ ωραία. Είναι προεκλογική περίοδος και θα έχουμε σπουδαίες και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Πάει μια χαρά».

Η σύμπραξή τους θα έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον και αρκετοί είναι εκείνοι που προσμένουν την τηλεοπτική τους συνεργασία.

O Ηλίας Ψινάκης με τον Νίκο Αλιάγα και τη σύζυγο του σε ένα party moment video στο Μόντε Κάρλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ