Ψυχοκόρες – Spoiler: Το μυστικό που δένει άρρηκτα την κυρία του σπιτιού με την Αρχοντούλα έρχεται στο φως, φέρνοντας τα πάνω κάτω

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, έρχεται στο φως το μεγάλο μυστικό που δένει την κυρία του σπιτιού με την Αρχοντούλα και δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Σώτος είναι παιδί της οικονόμου και όχι του ζεύγους Κοτρώτση. 

Ψυχοκόρες - Spoiler: O Κοσμάς μαθαίνει ότι ο Σώτος δεν είναι γιος του 
Ψυχοκόρες – Spoiler: O Κοσμάς μαθαίνει ότι ο Σώτος δεν είναι γιος του 

Η πρώτη που μαθαίνει την αλήθεια είναι η Μαρίκα, η οποία πιέζει την Αρχοντούλα να πει στον νεαρό γιατρό ότι η ίδια τον έφερε στον κόσμο. Ωστόσο, εκείνη φοβάται ότι αυτή η αποκάλυψη μπορεί να διαλύσει τον κόσμο του παιδιού της και να τον χάσει από τη ζωή της. 

Η Μαρίκα, όμως, επιμένει και κάποια στιγμή, ύστερα από αρκετό διάστημα, η οικονόμος παίρνει το κουράγιο και τα λέει όλα στον Σώτο. Η απρόσμενη είδηση τον σοκάρει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι για 26 χρόνια μεγάλωνε ως γιος των Κοτρώτσηδων, αγνοώντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα. 

Αμέσως, στρέφεται εναντίον της Αρχοντούλας, που τον έδωσε στο πλούσιο ζευγάρι, αλλά και της Νέλλας, που δεν του είπε ποτέ την αλήθεια. Οι δύο γυναίκες προσπαθούν να του εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη τότε, αλλά ο νέος είναι πολύ θυμωμένος και δεν δέχεται τις εξηγήσεις τους. 

Ψυχοκόρες – Spoiler: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

Συγχρόνως, η Νέλλα έρχεται σε σύγκρουση με την οικονόμο και την απειλεί ότι θα τη διώξει από το σπίτι γι’ αυτό που έκανε. Μερικές ημέρες αργότερα, ο Σώτος διοργανώνει ένα οικογενειακό

τραπέζι και μαρτυρά όλη την αλήθεια και στον Κοσμά, ο οποίος αγνοούσε τα πάντα. 

Αυτή η αποκάλυψη συγκλονίζει τον ισχυρό άντρα, ο οποίος αισθάνεται προδομένος από τη γυναίκα του για το βρόμικο παιχνίδι που παίζει εδώ και τόσα χρόνια σε βάρος του, φορτώνοντάς του ένα ξένο παιδί για δικό του.

Ψυχοκόρες – Spoiler: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

Σοκ για τον Παύλο!

Ο Παύλος μαθαίνει ότι η Βασιλική έχει καταλήξει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως κρατούμενη και αναζητά τρόπους να τη γλιτώσει από τα βασανιστήρια που περνάει, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια… 

Ο άντρας για χάρη της σκέφτεται να πολιτευτεί, ζητώντας ως προϋπόθεση από το κόμμα του να δώσει εντολή ώστε να ελευθερωθεί η πρώην ψυχοκόρη του, την οποία αγαπάει ακόμα. Ωστόσο, αντιμετωπίζει κάποια εμπόδια στα σχέδιά του και απογοητεύεται. 

Συγχρόνως, βρίσκει τα τηλέφωνα της διοίκησης στο Τρίκερι, όπου βρίσκεται η Βασιλική, και σκοπεύει να επικοινωνήσει για να μάθει νέα της. 

Ψυχοκόρες – Spoiler: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

Την ίδια ώρα, ο διοικητής έχει βάλει στο στόχαστρό του την κοπέλα και επιθυμεί διακαώς να τη βγάλει από τη μέση. Έτσι, σχεδιάζει τη δολοφονία της. 

Ένα βράδυ, λοιπόν, τη στήνει έξω από τη σκηνή της και βλέποντας μία γυναικεία φιγούρα να βγαίνει από αυτήν πυροβολεί, πιστεύοντας ότι σκότωσε τη Βασιλική.  Η άτυχη γυναίκα είναι όμως η συγκρατούμενή της, η Πελαγία.

Αμέσως μετά, ο άντρας λέει στη δεσμοφύλακα, τη Χριστίνα, να μαζέψει τη σορό της και εκείνη αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Τότε, αποφασίζει να βοηθήσει την κοπέλα να γλιτώσει και της λέει να πάρει την ταυτότητα της Πελαγίας. 

Έτσι, η Βασιλική Πολύζου θεωρείται επισήμως νεκρή και προσπαθεί να φύγει κρυφά από το νησί, όταν δίνεται εντολή να αποχωρήσουν κάποιες κρατούμενες. 

Ψυχοκόρες - Spoiler: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια
Ψυχοκόρες – Spoiler: Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος τηλεφωνεί στη διοίκηση και ζητάει να μάθει νέα της. Τότε η Χριστίνα απαντάει στο τηλέφωνο και ανακοινώνει στον άντρα ότι η Βασιλική είναι νεκρή. 

Η είδηση σκάει σαν βόμβα στα αυτιά του Παύλου, ο οποίος καταρρακώνεται και κυριεύεται από τύψεις που δεν κατάφερε να τη σώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ