Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες», είναι συγκλονιστικές.

Η ζωή της Φρόσως πρόκειται να ανατραπεί άρδην, καθώς η Ευανθία λαμβάνει συνταρακτικά νέα. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της ψυχοκόρης της, φέρνοντας στο φως μια απρόσμενη πραγματικότητα.

Συγκλονισμένη από την αποκάλυψη, η Ευανθία στρέφεται εναντίον του Μέλιου, καθώς συνειδητοποιεί ότι αποτελεί τον βιολογικό πατέρα του παιδιού. Η εγκυμοσύνη φέρνει στην επιφάνεια άγνωστα συναισθήματα και η Ευανθία λαμβάνει μια αμετάκλητη απόφαση.

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς
Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Αποφασισμένη να απομακρύνει τον Μέλιο από τη ζωή τους, προκειμένου να προστατεύσει την Φρόσω και το αγέννητο μωρό, η Ευανθία θέτει σε εφαρμογή ένα ριζοσπαστικό σχέδιο.

Τον υποδέχεται στο σπίτι της ένα βράδυ και του δίνει να πιει ένα ποτό, το οποίο έχει δηλητηριάσει. Αμέσως, ο νεαρός καταλήγει νεκρός και η Ευανθία ξεφορτώνεται το πτώμα του, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. 

Μετά την εξαφάνιση του αγαπημένου της, η Φρόσω ζει στιγμές αγωνίας και απελπισίας. Σύντομα, μαθαίνει για την εμπλοκή της αδίστακτης κυρίας Νάτση και συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της έχει πέσει θύμα της.

Παρά την εγκυμοσύνη της, η Φρόσω αδυνατεί να αντισταθεί στη θλίψη και την αίσθηση αδικίας. Παραμένει κλεισμένη στο σπίτι, απομονωμένη από τον κόσμο. Η συμπεριφορά της προς την Ευανθία και τον Ηλία γίνεται ολοένα και πιο εχθρική.

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η ψυχική της κατάσταση χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, βυθιζόμενη σε ένα σκοτεινό τούνελ απόγνωσης και πόνου. 

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα… Έξι μήνες αργότερα, ένα απρόσμενο γεγονός βάζει σε κίνδυνο την ίδια και το μωρό της. Η κοπέλα συναντάει τυχαία τον Λούη, ο οποίος την κατηγορεί για τον φόνο του Θωμά. Λόγω της έντασης, η Φρόσω γεννάει πρόωρα. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τοκετού υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και το παιδί της να χαροπαλεύουν. Οι Νάτσηδες δίνουν εντολή στον γιατρό να σώσουν οπωσδήποτε το αγοράκι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ψυχοκόρη τους. 

Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και βασανιστικές, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να επιβιώσουν.

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Τότε η Φρόσω ζητάει από την Ευανθία να την επισκεφθεί η Αλμπίνα. Η μάγισσα φτάνει λίγο αργότερα στο δωμάτιό της και προβλέπει το μέλλον της ίδιας και του παιδιού της.

Η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο

Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, καθώς η Δεσποινιώ είναι ράκος μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κοσμά. 

Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η Μαρίκα έχει αντιληφθεί ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη με τον εραστή της Νέλλας και προκειμένου να την προστατεύσει καρφώνει στον Κοσμά την παράνομη σχέση της γυναίκας του. 

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ο άντρας εξοργίζεται και συναντάει τον Μέρμηγκα για να λογαριαστεί μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι ο Κοσμάς πλήρωνε τον επαγγελματία εραστή για να κρατάει απασχολημένη τη σύζυγό του. 

Όμως, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο Κοτρώτσης τερματίζει τη συνεργασία του με τον Τάσο. Τότε ο νεαρός αποφασίζει να θέσει σε εφαρμογή νωρίτερα το σχέδιο εκμετάλλευσης της Δεσποινιώς και να την πάρει μαζί του. 

Η κοπέλα δεν υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις του και κανονίζει να τον ακολουθήσει κρυφά απ’ όλους. Μάλιστα, βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία όταν η Μαρίκα πηγαίνει με τον Σώτο στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, όπου βγάζει λόγο η Βασιλική, για να τη συναντήσουν. 

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Επιστρέφοντας, η Μαρίκα διαπιστώνει ότι η μικρή της αδελφή το έχει σκάσει και βρίσκεται σε απόγνωση. Την ίδια στιγμή, η Δεσποινιώ εγκαθίσταται στο σπίτι του Τάσου και κάνει όνειρα για το κοινό τους μέλλον, πιστεύοντας τα… παραμύθια που της λέει. 

Μεταξύ άλλων, της ανακοινώνει ότι θα τη βοηθήσει να πάρει μέρος στα καλλιστεία για να ξεκινήσει καριέρα στον χώρο του θεάματος. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και έξι μήνες αργότερα ο Τάσος βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ, προετοιμάζοντάς την για τα καλλιστεία και πηγαίνοντάς την παράλληλα σε μια ομάδα θεάτρου.

Πηγή: MyTv mag

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ