Ο Τάσος, εραστής της Νέλλας, στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1, είναι ένας γοητευτικός απατεώνας, που κάνει τα πάντα για το χρήμα. Μέχρι που γνωρίζει τη Δεσποινιώ και οι ζωές και των δύο αλλάζουν…

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες, έχουμε καταλάβει ότι τίποτα και κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται. Και αυτό θα επιβεβαιωθεί και σήμερα, όταν στο νέο διπλό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 9 στον ΑΝΤ1, θα γνωρίσουμε τον Τάσο Μέρμηγκα (Αλέξανδρος Βάρθης).

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος Μέρμηγκας (Αλέξανδρος Βάρθης) μπαίνει στο σαλόνι της οικογένειας Κοτρώτση ως φίλος,
όμως στην πραγματικότητα είναι εραστής της Νέλλας.

Αυτός που συστήνεται ως οικογενειακός φίλος του ζεύγους Κοτρώτση, ένας γοητευτικός τυχοδιώκτης, είναι στην πραγματικότητα ο άνδρας με τον οποίο η Νέλλα απατά τον Κοσμά. Αθεράπευτος λάτρης των γυναικών και έτοιμος να κάνει τα πάντα για το εύκολο χρήμα, «ερωτεύεται» πάντα εκείνη που έχει το μεγαλύτερο πορτοφόλι.

Κάπως έτσι ερωτεύτηκε και τη Νέλλα, η οποία όμως έχει πέσει θύμα της γοητείας του και του δίνει ακριβώς αυτό που θέλει. Βέβαια, για τον Τάσο τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό. Μπλεγμένος σε ένα σωρό παράνομες δραστηριότητες, από το λαθρεμπόριο μέχρι το τζόγο, δεν χάνει ποτέ χρόνο παρά αναζητά το επόμενο θύμα του κάθε φορά που νιώθει ότι ξεμένει από ρευστό.

Η γνωριμία του με τις αδερφές Πολύζου, όμως, είναι εξ αρχής δεδομένο ότι δεν μπορεί να του εξαφαλίσει τίποτα περισσότερο από λίγη… διασκέδαση. Ειδικά από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται αμέσως το ενδιαφέρον της Δεσποινιώς για αυτόν. Τελείως άπειρη στους άνδρες, η μικρή ψυχοκόρη της οικογένειας γοητεύεται αμέσως από τον επιβλητικό άνδρα που περιδιαβαίνει το σαλόνι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Ψυχοκόρες
Ψυχοκόρες: Ο Τάσος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της Δεσποινιώς Πολύζου.

Ο Τάσος βλέπει πως η Δεσποινιώ χάνει τα λόγια της όταν τον αντικρίζει και αποφασίζει να παίξει μαζί της, όπως έχει κάνει με τόσες και τόσες γυναίκες στη ζωή του. Και φυσικά αδιαφορεί για τις συνέπειες που θα έχει το παιχνίδι αυτό για το κορίτσι, που θα γνωρίσει για άλλη μια φορά την οργή της Νέλλας. Παρ’ όλ’ αυτά, όπως θα δούμε στη συνέχεια στις Ψυχοκόρες, Τάσος και Δεσποινιώ θα έχουν μια ιστορία που δεν θα λήξει με λίγο ξύλο και τιμωρίες από την κυρία του σπιτιού.

Μάλιστα, η γνωριμία αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της Δεσποινιώς Πολύζου. Η νεαρή θα βιώσει στο πλευρό του πράγματα που ποτέ της δεν είχε φανταστεί και τα οποία θα την αλλάξουν βαθιά. Ο Τάσος θα την ταξιδέψει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το ποια θα είναι η Βασιλική τα επόμενα χρόνια…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ