«Στο φόβο που έχουν πολλοί άνθρωποι για τη σιωπή, αρχίζει η μπούρδα», είπε ο Αναστάσης Ροϊλός και αναφέρθηκε στην ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχαν με την Ελένη Μενεγάκη στο διάλειμμα της εκπομπής.

Φέτος ήταν η χρονιά του Αναστάση Ροϊλού. Μετά το ρόλο του Αντρέι Σιντόροφ στη «Μάγισσα», που λατρεύτηκε από όλες τις γυναίκες fans της σειράς, ήρθε ο θεατρικός «Άμλετ», με τον οποίο θα περιοδεύσει στην Ελλάδα όλο το καλοκαίρι.

Με αφορμή την περιοδεία αυτή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κορυφαίο δράμα του Σαίξπηρ, ο Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη», για μία από τις μετρημένες συνεντεύξεις που έχει δώσει όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και σε ολόκληρη τη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του.

αναστάσης ροϊλός
Ο ρόλος του Αναστάση Ροϊλού στη «Μάγισσα», του χάρισε μεγάλη δημοφιλία.

Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε αναφορικά με αυτή του τη στάση απέναντι στη Μέσα, κάνοντας κατ’ αρχάς την προσωπική εκτίμηση ότι «κρατιέται» αρκετά και δεν εκφράζεται.

«Ισχύει», παραδέχθηκε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν είναι θέμα απόφασης, είναι μέσα στα πράγματα που μας έχουν διαμορφώσει από μικρούς. Πιστεύω ότι είναι καλό να σκέφτεται και μετά να μιλάς».

Στη συνέχεια, ως προς το γιατί δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις, τόνισε: «Θεωρώ ότι θα μιλήσω με τη δουλειά μου. Ζούμε σε μια εποχή υπερ-πληροφόρησης και μέσα σε αυτήν υπάρχει και η παραπληροφόρηση. Αυτό με κάνει να μη θέλω να λέω πολλά. Δεν είναι θέμα έκθεσης, δεν βαριέμαι, έτσι είμαι γενικώς».

O Αναστάσης Ροϊλός θα περιοδεύσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα υποδυόμενος τον Άμλετ.

Με αυτή την αφορμή, δε, ζήτησε την άδεια της Ελένης Μενεγάκη για να αναφέρει ένα περιστατικό που έγινε λίγο πριν, στο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής. Εκείνη του έδωσε το ελεύθερο και ο ηθοποιός είπε:

«Όσο έπαιζαν διαφημίσεις, ήρθε η Ελένη εδώ πέρα, μιλήσαμε πολύ ανοιχτά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια γιατί είναι τέτοιος άνθρωπος και είμαι κι εγώ τέτοιος άνθρωπος. Όταν γνωρίζω έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να μιλήσω, μιλάω πολύ. Μετά κάθισε δίπλα να προετοιμαστεί και για 2 λεπτά ήμασταν ήσυχοι. Αυτή η σιωπή, λοιπόν, εμένα μου αρέσει γιατί στον κίνδυνο της σιωπής, στο φόβο που έχει πολύς κόσμος, αρχίζει η μπούρδα. Γιατί να πεις κάτι αν δεν χρειάζεται;».

Και συμπλήρωσε: «Δεν σνομπάρω αυτόν που θέλει να μιλάει ή που θέλει να έχει άποψη και αυτή να ακουστεί. Αυτό είναι ένα ακόμη θέμα. Πολλές φορές, αυτά τα μικρόφωνα που έρχονται έξω και θέλουν μια άποψη για ένα θέμα πέρα από τη δουλειά μας… Γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα; Να έχουν, αλλά γιατί να πρέπει να μιλήσουν για αυτό σαν να είναι σε ένα πάνελ;»

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αναστάση Ροϊλού:

Λίγο πιο πριν, στο ξεκίνημα της κουβέντας του με την Ελένη Μενεγάκη και στην ερώτηση αν προσέχει να μη δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά του, ο Ροϊλός είχε παραδεχθεί: «Ναι, προσέχω όσο μπορώ. Έχω social media, αλλά δεν ασχολούμαι πολύ. Δεν μπορώ λόγω χρόνου, αλλά και θεωρώ ότι η δουλειά είναι πιο σημαντικό να προβάλλεται από κάτι άλλο».

Δείτε το κομμάτι της συνέντευξης στο οποίο ο Αναστάσης Ροϊλός παραδέχεται ότι «προστατεύει» την προσωπική του ζωή:

Κεντρική φωτό: Instagram/anastasis.roilos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ