Ο Αναστάσης Ροϊλός που φέτος αγαπήθηκε πολύ στο ρόλο του Αντρέι Σιντόροφ στη «Μάγισσα», μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την πρόκληση του «Άμλετ»…

Με μια φοβερή παραδοχή ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» ο Αναστάσης Ροϊλός, αφού αποκάλυψε: «Οι κάλοι σκηνοθέτες λένε ότι “θα κάνω ένα ρόλο με αυτόν το συγκεκριμένο ηθοποιό”. Ο Θέμης Μουμουλίδης μου είπε, “αν δεν θέλεις να κάνεις τον Άμλετ, δεν θα το κάνω φέτος”».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την τέχνη της υποκριτικής, ο νεαρός ηθοποιός που έχει ήδη στο ενεργητικό του σπουδαίους ρόλους και μεγάλες επιτυχίες, παραδέχθηκε: «Ο καμβάς και το προϊόν των ηθοποιών είναι ο εαυτός μας, φλερτάρουμε πάρα πολύ με τον ναρκισσισμό και είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείς να πέσεις».

αναστάσης ροϊλός
Ο Αναστάσης Ροϊλός ως Άμλετ, θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια, κι αφού έκανε μια μεγάλη αναφορά στον Άμλετ, δείχνοντας ότι έχει μελετήσει πολύ το ρόλο του και είναι απόλυτα προετοιμασμένος για αυτό που θα παρουσιάσει στη σκηνή, ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια:

«Στο μεγάλωμά μου διάβαζα μεν, άλλα έκανα και όλα όσα κάνουν τα παιδιά. Δεν “πουλάω” τον εαυτό μου ως κάλο παιδί και “ιντελεκτουέλ” ούτε και σήμερα», ενώ σημείωσε: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου, η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου. Χωρίς να το ξέρω, ήταν σαν να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο, έχω έναν αδελφό άλλα δεν είχαμε καμία σχέση».

Αναστάσης Ροϊλός
Μοναχικός και χωρίς ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά του δηλώνει ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ως άνθρωπος; «Απ΄ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν κάλο. Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά, θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω».

O Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε, όμως, και στην προσωπική του ζωή και στο γεγονός ότι δεν του αρέσει να μοιράζεται τις στιγμές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όταν σχολιάζεται η ζωή μου ή μία σχέση μου, μπαίνω σε μία διαδικασία άμυνας, ανάλογα με το τι και πως θα ειπωθεί, ανάλογα με τα όρια που τηρούνται. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα όριο σε όσα λέγονται για μένα, από την άλλη ξεχνάω εύκολα, οπότε είναι και αυτός ένας μηχανισμός άμυνας».

Σπάνια δημοσιοποιεί προσωπικές του στιγμές ο Αναστάσης Ροϊλός.

Πάντως, υπήρχε κάτι για τον εαυτό του που θέλησε να μοιραστεί: «Λατρεύω τις μηχανές κι όταν έχω ένα κάλο επιχείρημα δεν ψάχνω άλλα, ανέβηκα, μου άρεσε, τέλειωσε. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο τσιτάτο για τις μηχανές που λέει “κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τον μοτοσυκλετισμό, δεν θα έχουν ποτέ λεφτά για ναρκωτικά!”».

Πέρα από τις μηχανές, όπως είπε έχει και μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη φύση: «Όλοι θα έπρεπε να έχουμε αντίληψη της ιδιαίτερης σχέσης μας με τη φύση, αγαπώ τα φυτά, έχω πολλά φυτά στο σπίτι μου και μάλιστα τους μιλάω κιόλας».

Η απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί τρεις σεζόν και στις «Άγριες μέλισσες», τον έκανε να πει «ναι» στη γυμνή σκηνή στη «Μάγισσα».

Τέλος, ο Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε και στην περίφημη γυμνή σκηνή του που έγινε viral στη «Μάγισσα»: «Δεν θα έκανα γυμνή σκηνή για οποιονδήποτε σκηνοθέτη. Κατ’ αρχάς, στη “Μάγισσα” ήξερα από το σενάριο ότι η συγκεκριμένη σκηνή είναι απαραίτητη. Εφόσον υπήρχε συζήτηση κι εμπιστοσύνη ότι αυτό που θα φανεί δεν θα είναι πρόστυχο ή δήθεν, την κάναμε».

Δείτε τη συνέντευξη του Αναστάση Ροϊλού σήμερα στο «Πάμε Δανάη»:

Photos: Instagram/anastasis.roilos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ