Μια κομεντί έρχεται να πάρει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN. Το Σαν ψέμα είναι μια νέα σειρά με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς κι έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα, 8 Απριλίου το απόγευμα.

Τι ακριβώς είναι το Σαν ψέμα; Κατ΄ αρχάς, είναι η νέα προσπάθεια που κάνει το OPEN στον τομέα της μυθοπλασίας, με μια αμιγώς ελληνική σειρά, που υπόσχεται γέλιο, συναίσθημα και τρυφερές στιγμές, με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς σε ξεχωριστούς ρόλους.

Σαν ψέμα
Μπαμπάς, «μαμά» και κόρη σε μια τρυφερή ιστορία που θα βλέπουμε καθημερινά στο OPEN.

Το πρώτο επεισόδιο, που θα δούμε τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17.45 στις οθόνες μας, ξεκινά με ένα φαινομενικά… αθώο ψέμα που αναγκάζεται να μπει ένας μπαμπάς στη μικρή του κόρη. Μια κόρη την οποία ο Πέτρος Τσακίρης (Νίκος Πολυδερόπουλος) μεγαλώνει μόνος του από τη στιγμή που η Χριστίνα, η σύζυγός του, τους εγκατέλειψε και τους δύο όταν η Αλίκη (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου) ήταν μολις έξι μηνών.

Βλέποντας την κόρη του να μεγαλώνει με την έλλειψη της μητέρας της να την επηρεάζει στα πάντα, ο Πέτρος αποφασίζει να της παρουσιάσει μια μαμά! Μια μαμά που δέχεται να υποδυθεί η Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια κοπέλα που επίσης έχασε τη μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία. «Μαμά» και κόρη δένονται πολύ γρήγορα, ένας ανέλπιστος όσο και τρυφερός έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε Ζωή και Πέτρο, όμως τα πάντα ανατρέπονται πολύ γρήγορα όταν η ζωή είναι… Σαν ψέμα.

Νίκος Πολυδερόπουλος και Κατερίνα Γερονικολού στο Σαν ψέμα.

Η σκηνοθεσία της σειράς ανήκει στον Σταύρο Ποταμάρη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πέρα από τον Νίκο Πολυδερόπουλο, την Κατερίνα Γερονικολού και τη μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου θα δούμε τους: Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτη Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμη Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα και Μαρίλια Χαριδήμου. Το σενάριο του Σαν ψέμα υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης.

Δείτε το teaser trailer της σειράς:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ, , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ