Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σαρμπέλ στον Θέμη Γεωργαντά, στον αέρα της εκπομπής After Dark που μεταδίδεται από τη συχνότητα του Open. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος επανέρχεται μουσικά με νέο single μίλησε ανοιχτά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Tο lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω.

Έπειτα εξήγησε ότι η περιπέτεια της υγείας του οφείλεται στο στρες που ακολούθησε το χαμό του πατέρα του: “Είχα χάσει τον πατέρα μου κάποια χρόνια πριν και μάλλον από το στρες το έπαθα. Δεν έχω ξαναρρωστήσει έτσι στη ζωή μου.”

Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με εγχειρίσεις και αφωνία,” συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΡΜΠΕΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ