Η Σάσα Μπάστα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Open Weekend” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω των τελευταίων συμβάντων ακυρώθηκε μάλιστα και μια κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο.

Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι ακριβώς η κατάσταση αλλά η προσωπική της εμπειρία με τον τραγουδιστή δεν έδειξε ποτέ αντίστοιχα με τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί, δείγματα βίας.

Άμα δεν το δω δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτόν τον άνθρωπο που γνωρίζω χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει πόσω μάλλον να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις, έχω μάθει έχω ακούσει υπάρχουν βίντεο αλλά εγώ μιλάω για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζομαι εγώ. Δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ, και να πέσει ένα φωτιστικό πάνω του μπορεί να γελάει. Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας. Προφανώς αν αποδειχτεί ότι είναι έτσι τα πράγματα θα το δεχτώ“, εξήγησε η Σάσα Μπάστα για τις πρόσφατες δηλώσεις της.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι επικοινώνησε μετά τα συμβάντα με τον τραγουδιστή και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ απολογήθηκε για την αναστάτωση που έχει προκληθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ