Στην απώλεια του πολυαγαπημένου πατέρα της αναφέρθηκε η Σάσα Σταμάτη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην κάμερα του «Πρωινού». Η δημοσιογράφος μίλησε για πρώτη φορά για το ψυχιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο πατέρας της, για τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική αλλά και στις σχέσεις που είχαν. «Οι σχέσεις με τον μπαμπά μου ήταν καλές. Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά και δεν το λέω για να ξεπουλήσω κάτι. Ή για να φτιάξω το προφίλ μου. Το λέω γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται».

Σάσα Σταμάτη: Μιλάει για την απώλεια του πατέρα του και το ψυχικό νόσημα που τον ταλαιπωρούσε

Και πρόσθεσε: «Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Δεν είναι κάτι κακό να πας στον ψυχίατρο ή στον ψυχολόγο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε».

Ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2021 και η δημοσιογράφος είναι σε διαμάχη με το κέντρο αποκαράστασης στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή. «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιεει ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε». Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε η Σάσα Σταμάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ