Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στη σειρά “Σασμός“, ο Στέφανής Σταματάκης έπεσε νεκρός και οι τηλεθεατές σοκαρίστηκαν με αυτήν την έκβαση.

Έτσι, λοιπόν, δεν έμειναν άπραγοι όσοι διαθέτουν twitter, και ξεκίνησαν τις αναρτήσεις, ενώ μάλιστα έκαναν εικασίες για το ποιος αποτελεί τον δολοφόνο του, με τους περισσότερους να θεωρούν πως είναι ο Μαθιός.

Ο Κώστας υποψιάστηκε τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα. Πέτρος και Στεφανής ήρθαν ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου.

Σασμός

Ο Μαθιός ζήτησε από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Αστέρης προσπάθησε να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ.

Ο Μαθιός αντιμετώπισε τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνθηκε με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφάσισε να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Το πιστόλι οπλίστηκε και ο Στεφανής έπεσε νεκρός.

Tα tweets για τη σειρά “Σασμός”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ