Βασιλική και Καλλιόπη θα μείνουν να θρηνούν το θάνατο του Μαθιού και κάπως έτσι θα ρίξει αυλαία μετά από τρία χρόνια ο «Σασμός».

Περίπου στα τέλη Ιουνίου ολοκληρώνεται, έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός» και οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει μεγάλες ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και τραγικές εξελίξεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MyTV» που κυκλοφορεί, όλα θα τελειώσουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν -και συγκεκριμένα με ένα φονικό- που θα προκαλέσει θρήνο και σοκ.

«Σασμός»: Η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί γίνεται καταλύτης των τραγικών εξελίξεων που θα έρθουν στο φινάλε της σειράς.

Ο Μαθιός κάποια στιγμή αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα. Γνωρίζει βέβαια πως αυτή η κίνηση θα προκαλέσει την οργή όλης της οικογένειας των Βρουλάκηδων, οι οποίοι ήδη είναι διχασμένοι εξαιτίας του θανάτου του Λάζαρου και η ζωή του θα κινδυνεύσει ακόμη περισσότερο.

«Σασμός»: Οι Βρουλάκηδες περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του Μαθιού, ενώ οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν την εκδίκησή τους.

Πράγματι, ο Μαθιός ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και συλλαμβάνεται. Τα μέλη της οικογένειάς του, που ήδη γνώριζαν την αλήθεια, βρίσκονται στο πλευρό του και ζητούν από την Αστυνομία να παρακολουθείται συνεχώς, καθώς πιστεύουν πως τα αντίποινα από τους Μουντάκηδες, οι οποίοι ήδη τους απειλούν, θα είναι σκληρά.

Ο Μαθιός φυλάσσεται νυχθημερόν, ενώ η είδηση της ομολογίας του γίνεται γρήγορα γνωστή και όλοι είναι σοκαρισμένοι που εκείνος άνοιξε αυτόν τον κύκλο αίματος των τελευταίων ετών. Λίγες ημέρες μετά, κατά τη μεταγωγή, η οποία γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι Μουντάκηδες έχουν οργανώσει τα πάντα προκειμένου να πάρουν την εκδίκηση που τόσο επιθυμούν.

«Σασμός»: Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν δολοφονική επίθεση μέσα στη φυλακή και ο Μαθιός πέφτει νεκρός από σφαίρα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ένας εξ αυτών καταφέρνει και πλησιάζει τον Μαθιό και χωρίς να προλάβει κάποιος αστυνομικός να αντιδράσει τον πυροβολεί. Ο Μαθιός πέφτει στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος και αφήνει την τελευταία του πνοή. Κανείς δεν καταφέρνει να τον σώσει και όλοι είναι σοκαρισμένοι.

σασμός
«Σασμός» Η Βασιλική νιώθει ότι δεν μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά το χαμό του Μαθιού.

Η Καλλιόπη με τη Βασιλική και τον Αστέρη δεν μπορούν να το πιστέψουν. Θρηνούν και οδύρονται για τον χαμό του, ενώ όλη η Άνω Ποριά τούς συμπαραστέκεται. Η Βασιλική ειδικά είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς βλέπει ακόμη μία φορά τη ζωή της να ανατρέπεται με θλιβερό τρόπο.

Τα νέα του θανάτου του Μαθιού έχουν προκαλέσει θλίψη σε όλους και κάποιοι φοβούνται πως ίσως ξυπνήσει τα ένστικτα για ένα ακόμη φονικό στην οικογένειά του. Από την άλλη, υπάρχει η ελπίδα πως ίσως έτσι επέλθει τελικά ο πολυπόθητος σασμός μιας και εξαιτίας εκείνου ξεκίνησαν όλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ