Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, ο «Σασμός» στη συνέχεια θα έχει ένα ευτυχές γεγονός -το γάμο Θοδώρας και Γιώργου- και μια μεγάλη ανατροπή, όταν ο Αντώνης συλλαμβάνει τη Σάντρα!

Η Θοδώρα και ο Γιώργος από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν κατάλαβαν πως ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια αμοιβαία έλξη. Ωστόσο, ο δρόμος προς την ευτυχία τους δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και, όπως ήδη έχουμε δει, το ζευγάρι έχει περάσει πολλά εμπόδια και δοκιμασίες.

σασμός
«Σασμός»: Επιτέλους χαμόγελα για τη Θοδώρα, αφού αυτή και ο Γιώργος θα ξεπεράσουν τα προβλήματα και θα παντρευτούν.

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV που κυκλοφορεί, όλα αυτά τα αφήνουν στο παρελθόν και κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Όπως έχουμε παρακολουθήσει, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους και προκειμένου να καταφέρουν να υιοθετήσουν το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπα-Μιχάλη αποφάσισαν να παντρευτούν.

Και ενώ για να τα καταφέρουν ήρθαν αντιμέτωποι τόσο με τα συναισθήματά τους όσο και με την οικογένεια της Θοδώρας, που ήθελε έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι θα παντρευτεί σύντομα με πολιτικό γάμο. Η Θοδώρα, για πρώτη φορά ύστερα από καιρό, θα χαμογελάσει ξανά, ενώ και ο Γιώργος πιστεύει πως όλα τα άσχημα ανήκουν πια στο παρελθόν και μαζί θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή αφήνοντας έξω από τη ζωή τους ό,τι τους πληγώνει.

Η Σάντρα κλέβει τη Μαρίνα και συλλαμβάνεται!

Την ίδια στιγμή, η Σάντρα συνεχίζει να μπλέκεται στη ζωή όλων και κυρίως του Αστέρη. Όμως, η εξάρτησή της από τον τζόγο πρόκειται να τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλους μπελάδες. Κάποια στιγμή, η κοπέλα ετοιμάζεται να πάει στη λέσχη, αλλά λίγο πριν φύγει δέχεται μία επίσκεψη που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις πράξεις της.

«Σασμός»: Η Σάντρα κλέβει ένα κόσμημα της Μαρίνας λόγω του πάθους της με τον τζόγο και ο Αντώνης αναγκάζεται να τη συλλάβει.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα διαπιστώνει πως κάποιος της έκλεψε ένα ακριβό και πολύτιμο περιδέραιο. Αμέσως ενημερώνει τον Αντώνη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να ψάξει ποιος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο. Έτσι, σύντομα, από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας το έκλεψε η Σάντρα.

«Σασμός»: Ο Αντώνης προσφέρει στη Σάντρα τη δυνατότητα να πάει σε κέντρο απεξάρτησης από τον τζόγο κι αυτή δέχεται.

Ο αστυνόμος χωρίς να χάσει χρόνο τη συλλαμβάνει και τη μεταφέρει για ανάκριση. Ωστόσο, λόγω του ότι η κοπέλα είναι κόρη του Δημήτρη και οι πράξεις της είναι απόρροια του εθισμού της, της θέτει ένα μεγάλο δίλημμα. Ή θα καταλήξει στη φυλακή ή θα μεταφερθεί σε κέντρο απεξάρτησης.

Η σύλληψη ταρακουνάει τη Σάντρα και στη σκέψη πως θα χάσει την ελευθερία της συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο. Έτσι, συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ