Σασμός: Η Σάντρα Μαραθάκη έρχεται στην Άνω Ποριά και ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Αστέρη!

Για τρίτη χρονιά φέτος, Αστέρης και Αργυρώ παλεύουν με ένα σωρό εμπόδια, από τη βεντέτα που χωρίζει τις οικογένειές τους μέχρι κρίσιμα χειρουργεία, θανάτους, φυλακές, κοκ. Το μόνο που δεν είχαν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα είναι ένα τρίτο πρόσωπο που θα έρθει να μπει ανάμεσά τους με σκοπό να τους χωρίσει.

Πέρσι βέβαια υπήρχε ο Σταύρος, ο άνδρας που δέχθηκε να παντρευτεί την Αργυρώ και να γίνει πατέρας του παιδιού που είχε αποκτήσει με τον Αστέρη, όμως εκείνη δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να πούμε το ίδιο και μετά τη φετινή γνωριμία του Αστέρη με τη Σάντρα, μια νεαρή φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της εξαιτίας του εθισμού που έχει στον ηλεκτρονικό τζόγο. Το ρόλο της Σάντρας υποδύεται η Ελίζα Σκολίδη, την οποία είδαμε φέτος και στο Ναυάγιο του MEGA.

Σασμός
Σασμός: Η Σάντρα (Ελίζα Σκολίδη) γίνεται δεκτή με χαρά στην Άνω Ποριά, όμως θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του Αστέρη.

Η Σάντρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο χτεσινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, σίγουρα όμως ήρθε για να μείνει. Χτες κιόλας είδαμε τη γνωριμία της με τον Αστέρη, τον οποίο ερωτεύεται κυριολεκτικά με την πρώτη ματιά! Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, η άφιξή της στο χωριό γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης στο καφενείο.

Η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονιών, αγκαλιάζεται αμέσως από τους κατοίκους της Άνω Ποριάς, οι οποίοι χαίρονται πολύ που τη ξαναβλέπουν. Φυσικά, κανείς δεν γνωρίζει πως εκείνη έχει ήδη βάλει στο μάτι τον Αστέρη και πως η άφιξή της θα πυροδοτήσει μια σειρά από προβλήματα για τον ίδιο και για τη σχέση του με την Αργυρώ.

Σασμός: Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τη Βασιλική να ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως δεν θα της συγχωρέσει ξανά άλλο ψέμα. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο κατηγορώντας του πως έχει θέματα εμπιστοσύνης, όμως ο Τάσος έχει ήδη καταλάβει πως η κόρη του έχει αισθήματα για το νέο εισαγγελέα όσο και αν η ίδια προσπαθεί να το κρύψει.

Σασμός: Η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Γιώργου, ενώ η Στέλλα έχει αισθήματα για τον Χρήστο.

Ενώ η άφιξη της Σάντρας γίνεται θέμα συζήτησης στο καφενείο, η Θοδώρα αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Γιώργου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαρίνα αρχίζει πια να υποψιάζεται σοβαρά πως οι δικοί της τής κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό αναφορικά με τον Μαθιό και τις πράξεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ