Σασμός: Η παγίδα που στήνει η Εύα φέρνει νέο θανατικό στους Σταματάκηδες.

Τα σύννεφα μαζεύονται ξανά πάνω από το σπίτι των Σταματάκηδων, αφού ο Γιακωβάκης πιέζει τη Βασιλική και καλεί τον Μαθιό ξανά για κατάθεση.

Η Αργυρώ συνεχίζει να κρύβει από τον Αστέρη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του, όμως εκείνος ήδη βασανίζεται από μαύρες σκέψεις… Όσο για την Εύα, τυφλωμένη από το μίσος της, βάζει σε τελική εφαρμογή το σχέδιό της για εκδίκηση. Όλα αυτά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» του ALPHA.

Σασμός: Η Εύα στήνει θανατηφόρα παγίδα στον Μαθιό λίγο πριν φύγει για πάντα από την Άνω Ποριά.
Σασμός: Η Εύα στήνει θανατηφόρα παγίδα στον Μαθιό λίγο πριν φύγει για πάντα από την Άνω Ποριά.

Ο εφιάλτης που βλέπει ο Αστέρης δεν ταράζει απλώς τον ύπνο του, αλλά του δημιουργεί ένα έντονο προαίσθημα ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ξέρει κι αυτή ότι αργά ή γρήγορα ο αγαπημένος της θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. Άλλωστε, ήδη υποψιάζεται ότι οι δικοί του κάτι του κρύβουν, καθώς διαβάζει στα βλέμματά τους τη λύπη και την ανασφάλεια.

Οι γιατροί έχουν διαβεβαιώσει την Αργυρώ ότι για την ώρα τα πάντα βρίσκονται υπό έλεγχο, όμως εκείνη συνεχίζει να ανησυχεί και να αμφιβάλλει για το αν χειρίζεται την όλη κατάσταση με σωστό ή λάθος τρόπο. Το μόνο που ξέρει σίγουρα είναι ότι πρέπει να κρατήσει τον Αστέρη ήρεμο, μακριά από ταραχές και συγκινήσεις, όμως όσο ο Γιακωβάκης συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Σασμός: Ο Αστέρης φοβάται ότι οι δικοί του τού κρύβουν την αλήθεια για την υγεία του.

Πέρα από τον Χρήστο που ψάχνει την αλήθεια, και η Μαρίνα από την πλευρά της πιέζει τον Αντώνη να της αποκαλύψει όλα αυτά που τόσο καιρό αρνείται να της πει, αλλά και πάλι δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει. Η Καλλιόπη, που βλέπει την πίκρα της και νιώθει ότι έχει επιτέλους την ευκαιρία να προστατεύσει τα μυστικά της οικογένειάς της, τη συμβουλεύει να χειριστεί το θέμα τελείως διαφορετικά, με την ελπίδα ότι μια ρήξη μεταξύ τους θα είναι η λύση που αναζητούν οι Σταματάκηδες.

Όμως, η γιαγιά Ειρήνη εξοργίζεται και μόνο που βλέπει τη Μαρίνα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη γυναίκα αυτή που θεωρεί υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά που τους έχουν βρει. Δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι έτσι οι σχέσεις των δύο γυναικών οδηγούνται για άλλη μια φορά στα άκρα.

Σασμός Spoiler: Η Εύα δίνει εντολή να «τελειώσουν» τον Μαθιό

Η συνάντηση της Στέλλας και της Θοδώρας με τον Χρήστο δρομολογεί τις εξελίξεις, καθώς οι τρεις τους περνούν το βράδυ μαζί, ώσπου το τηλέφωνο του εισαγγελέα χτυπάει… Από αυτά που τον ακούει να λέει, η Στέλλα βγάζει το συμπέρασμα ότι κάτι σοβαρό πρόκειται να συμβεί και προσπαθεί να καταλάβει τι.

Σασμός: Ο Μαθιός θα είναι ο επόμενος που θα κληθεί να καταθέσει στον Γιακωβάκη.

Πολύ σύντομα, όμως, θα μάθει την απάντηση, όταν ο Χρήστος τηλεφωνεί στη Βασιλική και της ζητά να έρθει για κατάθεση. Οι Σταματάκηδες, που πίστευαν ότι έχουν πια ξεμπλέξει με τις υποψίες, βρίσκονται ξανά απολογούμενοι και προσπαθούν να διαχειριστούν με ψυχραιμία τα νέα δεδομένα. Η Βασιλική, όμως, δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμη για πολύ, όταν ο Γιακωβάκης τη στριμώχνει για τα καλά και της ζητά να ενημερώσει και τον Μαθιό ότι είναι ο επόμενος…

Μάλιστα, του λέει να φέρει και τα σημειώματα του μασκοφόρου, προκειμένου να εξεταστούν από τη σήμανση και τον γραφολόγο. Για τον Μαθιό, ο εφιάλτης ξυπνά ξανά, αυτή τη φορά πιο απειλητικός από ποτέ…

Ο Παντελής, πάντως, κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συμβαίνει, καθώς θεωρεί ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του Σταματάκη. Κανείς τους, φυσικά, δεν υποψιάζεται ότι ο πραγματικός κίνδυνος έρχεται από την Εύα, η οποία, πεισμένη πια ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Ευθύμη, αποφασίζει να βάλει μπροστά το τελικό της σχέδιο για να τον εξοντώσει.

Το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό της είναι η εκδίκηση και, τυφλωμένη από το μίσος, δίνει εντολή στους ανθρώπους της να τελειώσουν τη «δουλειά».

Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αντώνης επιτέλους τα βρίσκουν!

Εκτός, όμως, από τον Μαθιό, αντιμέτωπος με τα λάθη του βρίσκεται και ο Γιώργος, ο οποίος τρέμει το αποτέλεσμα που μπορεί να έχουν οι έρευνες της αστυνομίας στο βουνό. Και πράγματι, οι αστυνομικοί καταλήγουν σε μια τελείως αναπάντεχη ανακάλυψη, η οποία εκνευρίζει πολύ τον Χρήστο και τον αναγκάζει να αλλάξει τελείως ρότα.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική μαθαίνει από τη Νάντια πως η Ξένια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύμη, ενώ η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο, κάνοντας ό,τι μπορεί για να διαλύσει κάθε σκέψη που μπορεί να έχει για μια σχέση με την Εύα.

Σασμός
Σασμός: Η Μαρίνα και ο Αντώνςη επιτέλους τα βρίσκουν αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα που τους χώρισαν.

Έπειτα από πολλές… αναταράξεις, Μαρίνα και Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ ο παπάς κι ο Παύλος ανησυχούν πολύ για τη σιωπή που επικρατεί από την πλευρά των Μουντάκηδων. Ανήσυχη είναι όμως και η Κατερίνα, η οποία θέλει να κρατήσει το μωρό που βρήκε ο παπάς έξω από την εκκλησία.

Κάθε μέρα που περνά δένεται όλο και περισσότερο μαζί του, όμως οι χωριανοί προβληματίζονται γιατί θεωρούν ότι μπλέκει σε μια ιστορία που δεν μπορεί να έχει καλό τέλος. Όπως καλό τέλος φαίνεται πως δεν θα έχει ούτε η Εύα, αφού έχει χάσει πια τελείως τον έλεγχο και μαζί τους τελευταίους υποστηρικτές της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ