Σασμός: Η έρευνα του Γιακωβάκη «καίει» Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες

Ενώ ο Παύλος παραμένει στη φυλακή, ανήμπορος να σταματήσει τα δολοφονικά σχέδια που καταστρώνει ο Τηλέμαχος εναντίον του Μαθιού, η Αργυρώ συμφιλιώνεται πρώτα με τη Βασιλική και στη συνέχεια με την Καλλιόπη, ανακουφίζοντας τον Αστέρη. Όμως, ο Γιακωβάκης συνεχίζει τις έρευνες και η ώρα που θα βρει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή πλησιάζει…

Σασμός
Σασμός: Αργυρώ και Βασιλική αφήνουν πίσω όσα τις χώρισαν και αγκαλιάζονται ξανά.

Ο Τηλέμαχος, εξοργισμένος μετά την εξαφάνιση του Αντρέα, θεωρεί δεδομένο ότι οι Σταματάκηδες του έκαναν κακό και κατηγορεί τον Μαθιό για όλα.

Διψασμένος για εκδίκηση, συνεννοείται με τον Μανούσο Μουντάκη και μαζί βάζουν μπροστά το σχέδιό του για να τον χτυπήσουν την ώρα που δεν θα το περιμένει.

Όμως η Καλλιόπη, που ήδη διαισθάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει ο γιος της, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της για να διασφαλίσει ότι δεν θα του συμβεί κανένα κακό.

Ο Παύλος, που θα μπορούσε να παίξει ρόλο πυροσβέστη ανάμεσα στις δύο οικογένειες, βρίσκεται ήδη στο κρατητήριο, μιας που έρευνα της αστυνομίας στο οινοποιείο έφερε στο φως τα παράνομα όπλα.

Ο Χρήστος έχει έρθει στο Ρέθυμνο αποφασισμένος να βάλει μια τάξη σε όλα και οι φάκελοι που ανοίγει τον φέρνουν διαρκώς μπροστά σε νέες παρατυπίες.

Σασμός: Η Εύα κρύβει πολλά περισσότερα από όσα δείχνει.

Μέσα σε όλα, υποψιάζεται ότι η Εύα κρύβει πολύ περισσότερα από όσα λέει και, ύστερα από μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, οι υποψίες αυτές αυξάνονται.

Είναι βέβαιος πως έχει μια κρυφή ατζέντα σε σχέση με τον αδερφό της και θέλει να την αναγκάσει να φανερώσει τις προθέσεις της, με… τον δικό του όμως τρόπο.

Κι εκείνη, που ήδη νιώθει πιεσμένη από τις επίμονες ερωτήσεις του, δεν εγκαταλείπει ούτε λεπτό το σχέδιό της. Αντίθετα, μπαίνει ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι, με τελείως απρόβλεπτες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική με την Αργυρώ επιτέλους αγκαλιάζονται και ο Αστέρης με τον Μαθιό ανακουφίζονται βαθιά που οι γυναίκες τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να ξεχάσουν τις διαφορές τους για χάρη των οικογενειών τους. Όμως, τα προβλήματα για τους Σταματάκηδες δεν έχουν τελειώσει. Στην πραγματικότητα, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει…

Σασμός: Ο Μαθιός ανακουφίζεται που η Βασιλική συμφιλιώθηκε με την Αργυρώ.

Με μια κουβέντα που κάνει ο Αστέρης με τον Μύρο σχετικά με τον τύπο με το τατουάζ ανοίγει –χωρίς φυσικά να το γνωρίζει– τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό.

Την ώρα που, ανυποψίαστη, η Βασιλική ετοιμάζει μια έκπληξη για τον άνδρα της θεωρώντας ότι όλα τα κακά είναι πια πίσω τους, ο Τηλέμαχος, θολωμένος από το γεγονός ότι ο αδερφός του παραμένει άφαντος, απειλεί ευθέως τους Σταματάκηδες κι αυτή τη φορά δεν θα ησυχάσει, αν δεν πάρει εκδίκηση.

Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος και ανήσυχος που έχει χάσει πια τον έλεγχο της κατάστασης, όμως ένα στοίχημα που βάζει ο Χρήστος με τον Αντώνη θα τον βοηθήσει χωρίς καν να το περιμένει…

Ο Φραγκιαδάκης καταφέρνει να συνδέσει την εξαφάνιση του Αντρέα και τον εκβιασμό που του έκαναν με τον ψεύτικο Κωστάκη και ίσως καταφέρει να σβήσει τις φωτιές που έχουν ανάψει ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Σασμός: Ο Παύλος προσποιείται πως θέλει εκδίκηση, ώστε να ελέγχει τις κινήσεις του Μανούσου, του Τηλέμαχου και του Γιάννου.

Για να μπορεί να μαθαίνει τις κινήσεις του Τηλέμαχου, του Μανούσου και του Γιάννου, που σχεδιάζουν το χτύπημά τους στον Μαθιό, και να προλάβει το κακό, ο Παύλος προσποιείται πως είναι με το μέρος τους.

Για την ώρα, πάντως, οι Σταματάκηδες απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ηρεμία, που επιστρέφει μετά την πολυπόθητη συμφιλίωση της Αργυρώς με τη Βασιλική, μέχρι που δύο νέα μηνύματα του μασκοφόρου ταράζουν ξανά τα νερά. Το ένα απευθύνεται στον Μαθιό και το άλλο στον εισαγγελέα και δείχνει ότι δεν έχουν ξεμπερδέψει ακόμα από τις απειλές του.

Ο Αστέρης, πάντως, δεν ξέρει αν πρέπει να δώσει τη σωστή περιγραφή του άντρα με το τατουάζ στον καρπό ή όχι, φοβούμενος ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει χειρότερα μπλεξίματα στον αδερφό του…

Σασμός: Ο Γιώργος φιλοξενεί τη Νάντια, που επέστρεψε στην Άνω Ποριά, στο σπίτι του.

Η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία ικανά να αθωώσουν τον Παύλο, ενώ η επιστροφή της Νάντιας στην Άνω Ποριά σηματοδοτεί νέα προβλήματα για τον Μαθιό και τη Βασιλική. Η κοπέλα, πληγωμένη από όσα έχουν συμβεί, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Γιώργου μέχρι να πάρει τις αποφάσεις της, ενώ ο Βαγγέλης την παροτρύνει με κάθε τρόπο να διεκδικήσει αυτά που της ανήκουν.

Μετά τη Βασιλική, η Αργυρώ συμφιλιώνεται και με την Καλλιόπη και όλα δείχνουν πια ότι οι δύο οικογένειες μπορούν να προχωρήσουν ενωμένες, παρά τα μυστικά που τις χώριζαν μέχρι τώρα.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Γιακωβάκης, με την έρευνά του γύρω από τον φόνο του Στεφανή, αρχίζει να σφίγγει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό. Παράλληλα, ερευνά και τις δραστηριότητες του Ευθύμη, θέλοντας να εξακριβώσει ποιος είναι ο ρόλος της Εύας μέσα σε όλα αυτά…

Η τελευταία στο μεταξύ καταφέρνει να βρει τις αποδείξεις που έψαχνε προκειμένου να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που η Στέλλα ζητά τη βοήθεια του Μαθιού για να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη… Όσο για τη Θοδώρα, συνεχίζει τις προσπάθειες να προσεγγίσει τον Γιώργο, ο οποίος όμως δείχνει να έχει απομακρυνθεί οριστικά…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ