«Σασμός»: Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν κίνδυνο-θάνατο για τη Βασιλική, που λιποθυμά στα χέρια της Αργυρώς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το ένοχο μυστικό του Μαθιού για τη δολοφονία του Στεφανή, θα αποκαλυφθεί στη Μαρίνα και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανέναν.

«Σασμός»: Η Μαρίνα περνά τραγικές στιγμές μετά την αποκάλυψη του φοβερού μυστικού για τον Μαθιό και το φόνο του Στεφανή.

Η Μαρίνα, διαπιστώνοντας κάθε μέρα που περνάει πως έχασε τον μονάκριβο γιο της, τον Πετρή, εξαιτίας του Μαθιού, τρελαίνεται. Ακόμη, την ήδη άσχημη ψυχολογία της επηρεάζει αρνητικά και το γεγονός πως καταλαβαίνει πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι, όπως η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ, γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν τον δολοφόνο. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να διορθώσει την αδικία και να δικαιώσει την τιμή του Πετρή και γι’ αυτό θέλει να καταδώσει τον Μαθιό.

Οι Σταματάκηδες τρέμουν για τις κινήσεις της, αλλά κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει και ο Μαθιός είναι έτοιμος να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε, καθώς είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει. Η Μαρίνα πνίγεται από τη θλίψη της και είναι σε αδιέξοδο.

σασμός
«Σασμός»: Ο Μαθιός θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μαθιό και επειδή λυπάται τη Βασιλική τού λέει να παραδοθεί αφού γεννήσει η γυναίκα του, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της. Ωστόσο, η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ άσχημη και η γυναίκα κάνει σκοτεινές σκέψεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, πιστεύει πως θα καταφέρει να ηρεμήσει μόνο αν βρεθεί κοντά στον γιο της, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Έτσι, κάποια στιγμή πηγαίνει μία βόλτα στη θάλασσα κι εκεί αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα, βυθισμένη στο πένθος, στην προδοσία και την απόγνωση, μπαίνει στη θάλασσα θέλοντας να πνιγεί.

Την ίδια σχεδόν στιγμή, ο Μαθιός είναι έτοιμος να παραδοθεί. Η Βασιλική, όμως, δεν μπορεί να αντέξει να χάσει και αυτόν και τρέμει στην ιδέα πως ο αγαπημένος της θα καταδικαστεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

«Σασμός»: Η Βασιλική δεν μπορεί να αντέξει το να χάσει τον Μαθιό και καταρρέει.

Η Αργυρώ, η οποία ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις της μητέρας της, βρίσκεται στο πλευρό της και συμπαραστέκεται στη Βασιλική. Ωστόσο, κάποια στιγμή η γυναίκα νιώθει έντονη αδιαθεσία και λιποθυμάει κρατώντας την κοιλιά της. Η Αργυρώ πανικοβάλλεται και καλεί αμέσως βοήθεια, καθώς φοβάται μήπως κινδυνεύσει η εγκυμοσύνη της Βασιλικής.

Η τελευταία εξετάζεται άμεσα από γιατρό και αφού ανακτά τις αισθήσεις της ο γιατρός τής συνιστά να μην ταράζεται, γιατί μπορεί να έχει κάποια επιπλοκή. Εν τω μεταξύ, τόσο ο Αντώνης όσο και η Αργυρώ διαπιστώνουν πως η Μαρίνα είναι εξαφανισμένη για ώρα και ανησυχούν, καθώς είχαν δει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Αρχίζουν αμέσως να την αναζητούν και φοβούνται πως ίσως κάνει κακό στον εαυτό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ