Σασμός: Χρήστος και Στέλλα ερωτεύονται 

Από την πρώτη του εμφάνιση, ο Χρήστος φάνηκε αμέσως ένας αδέκαστος και ατρόμητος εισαγγελέας. Η αποφασιστικότητά του να διαλευκάνει άλυτες υποθέσεις είναι εμφανής, και όπως έχουμε ήδη δει, η εύρεση του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον ίδιο.

Παράλληλα με τις έρευνές του, ο Χρήστος έρχεται κοντά με τη Στέλλα. Καθώς περνούν χρόνο μαζί, νιώθει μια έλξη προς αυτήν, η οποία σιγά σιγά εξελίσσεται σε ερωτικό ενδιαφέρον.

Σασμός: Χρήστος και Στέλλα ερωτεύονται 

Η ίδια νιώθει ακριβώς το ίδιο με τον Χρήστο, και το ενδιαφέρον της για εκείνον μεγαλώνει. Παρ’ όλα αυτά, διατηρεί μια άμυνα και προσπαθεί να ελέγξει τα συναισθήματά της, μέχρι να βεβαιωθεί για τα αισθήματά του, για να μην πληγωθεί ξανά.

Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ταράξει την όμορφη φάση που βιώνουν. Ο Χρήστος δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα, και στην αρχή προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό από την Άννα. Όμως, η δικηγόρος τελικά μαθαίνει για το συμβάν και ανησυχεί για την ασφάλεια του εισαγγελέα.

Ο Χρήστος δέχεται απειλές θανάτου από άγνωστους, οι οποίοι του λένε ότι οργανώνουν σχέδιο εναντίον του. Παρότι προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αγωνιά να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές και γιατί τον έχει βάλει στο στόχαστρο.

Υποψιάζεται ότι οι απειλές σχετίζονται με κάποια υπόθεση που έχει αναλάβει. Η ζωή του Χρήστου τίθεται σε άμεσο κίνδυνο, αλλά εκείνος δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε καμία περίπτωση.

Ο εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για τον θάνατο του Στεφανή. Η Νάντια παραμένει στην Άνω Ποριά, αναζητώντας απαντήσεις για τα γεγονότα που έχουν έρθει στο φως.

Η Νάντια έρχεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Θέλει ο δολοφόνος του Στεφανή να τιμωρηθεί, αλλά ταυτόχρονα θέλει η Βασιλική και ο Μαθιός, που της φέρθηκαν άψογα, να βρουν γαλήνη.

Σασμός: Η Νάντια καταφέρνει να γλιτώσει τον Μαθιό από τη φυλακή
Σασμός: Η Νάντια καταφέρνει να γλιτώσει τον Μαθιό από τη φυλακή

Παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Εμφανίζεται στον Χρήστο και του ζητά να μιλήσουν. Του εξηγεί ότι βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον του Ευθύμη και ότι γνωρίζει πολλά για εκείνον, συμπεριλαμβανομένου του ότι σκότωσε τον Στεφανή.

Η Νάντια δίνει ψευδή κατάθεση, λέγοντας ότι άκουσε τον Ευθύμη να ομολογεί τον φόνο. Αυτό απαλλάσσει τον Μαθιό από τις κατηγορίες.

Ο Χρήστος μένει εμβρόντητος, αλλά έχει πλέον μια λεπτομερή κατάθεση που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Η Νάντια καταφέρνει να γλιτώσει τον Μαθιό από τη φυλακή, αλλά μετά την κατάθεσή της αποχαιρετά όλους και φεύγει για πάντα από την Άνω Ποριά. Νιώθει ότι τίποτα πια δεν την δένει με αυτόν τον τόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ