Σασμός: Οι έρευνες του Χρήστου συνεχίζονται και βάζουν μπουρλότο στην Άνω Ποριά.

Ο Χρήστος διατάζει να γίνουν έρευνες στο βουνό και ο Γιώργος φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί ο φόνος του Οδυσσέα.

Η Νάντια λέει σκληρά λόγια στη Βασιλική, θέτοντας την εγκυμοσύνη της σε κίνδυνο, ενώ σκληρά μιλά και η γιαγιά Ειρήνη στη Μαρίνα, πληγωμένη από την απόφασή της να σταθεί στο πλευρό των Σταματάκηδων. Η Καλλιόπη τρέμει για τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης ξαφνικά καταρρέει, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Σασμος
Σασμός: Η Καλλιόπη φοβάται ότι ο εισαγγελέας θα αποκαλύψει το έγκλημα του Μαθιού.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε ο Χρήστος το πόδι του στο Ρέθυμνο, φάνηκε ότι θα έφερνε τα άνω κάτω στις ζωές των κατοίκων της Άνω Ποριάς και θα ζωντάνευε πολλά φαντάσματα.

Πρώτος του στόχος είναι να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Στεφανή και έχει βαλθεί να εξετάσει από την αρχή τον φάκελο της υπόθεσης προκειμένου να βρει νέα στοιχεία ή παραλείψεις. Οι κινήσεις που κάνει για να ερευνήσει και τις διάφορες δραστηριότητες στις οποίες ήταν μπλεγμένος ο Ευθύμης καταφέρνουν να ξυπνήσουν τη μνήμη του Αντώνη…

Αρχίζει να συνδέει πρόσωπα και γεγονότα και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα το οποίο ανατρέπει για άλλη μια φορά τη ζωή του Μαθιού. Ο τελευταίος, αντιμέτωπος με τις υποψίες του αστυνόμου και με την απόφασή του να μιλήσει στη Μαρίνα για όσα τόσο καιρό τής κρύβει, ετοιμάζεται να παραδοθεί για να περισώσει όσα μπορεί…

Σασμός
Σασμός: Η Αργυρώ με τον Πετράκη μετακομίζουν ξανά στο σπίτι των Σταματάκηδων.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ, αποφασισμένη πια να κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, μετακομίζει ξανά μαζί με τον Πετράκη στο σπίτι των Σταματάκηδων, κάνοντας την Καλλιόπη πολύ ευτυχισμένη.

Η Βασιλική, αντίθετα, παίρνει μεγάλη ταραχή από τη Νάντια, η οποία αρνείται να πιστέψει ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου και, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος, της λέει λόγια που πονάνε πολύ.

Η πίεση των τελευταίων μηνών έχει ήδη επηρεάσει πολύ τη Βασιλική, η οποία δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια της και τρομάζει τον Μαθιό. Ο γιατρός, τον οποίο συμβουλεύονται, τους δίνει συγκεκριμένες οδηγίες προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η εγκυμοσύνη και να προφυλαχθεί το έμβρυο από προβλήματα.

Σασμός: Ο γιατρός προειδοποιεί τη Βασιλική ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στην υπόλοιπη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Στο μεταξύ, κι ενώ η Στέλλα έχει πια όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται για την αθωότητα του Παύλου, η Εύα συνεχίζει το διπλό της παιχνίδι και αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδιά της πλησιάζοντας ένα νέο πρόσωπο.

Ο νέος της στόχος, ο άνθρωπος που θεωρεί πλέον ένοχο για τη δολοφονία του αδερφού της, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αντίθετα από τον Παύλο, ο οποίος, ασφαλής πια, αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι αυτή βοήθησε στο να βγει από τη φυλακή.

Σασμός: Ο Γιώργος φοβάται ότι ο Χρήστος θα ανακαλύψει και το δικό του έγκλημα…

Ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να συγχωρέσει τη Θοδώρα, παρακαλώντας τη με τον τρόπο του να μαλακώσει λίγο απέναντί της, οι έρευνες του Χρήστου έρχονται να τον αναστατώσουν.

Η εντολή του εισαγγελέα να πάνε αστυνομικοί στο βουνό για να ψάξουν για στοιχεία που ίσως τους έχουν ξεφύγει ίσως σημάνει την καταδίκη του, αφού θα φανερώσει την εμπλοκή του στον φόνο του Οδυσσέα.

Νιώθει το έδαφος κάτω από τα πόδια του να χάνεται και ψάχνει τρόπους για να καλύψει τα ίχνη του, την ώρα που και ο Αντώνης είναι αναστατωμένος από τις κινήσεις του νέου εισαγγελέα.

Ανάστατοι παραμένουν και οι Σταματάκηδες, παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά με τους Βρουλάκηδες και οι δύο οικογένειες έπειτα από πολλά χρόνια είναι ενωμένες. Η επικείμενη παράδοση του Μαθιού στις Αρχές καθώς και η άρνηση της γιαγιάς Ειρήνης να κάνει ειρήνη μαζί τους ρίχνουν σκιά στην ευτυχία τους.

Σασμός: Η απόφαση της Μαρίνας να συμφιλιωθεί με τους Σταματάκηδες εξοργίζει τη γιαγιά Ειρήνη.

Όταν η Μαρίνα αποφασίζει να ακολουθήσει την Καλλιόπη στο νεκροταφείο και να ανάψει το καντήλι του Βασίλη, η γιαγιά γίνεται έξαλλη.

Νιώθει ότι η Μαρίνα πρόδωσε την οικογένειά της και το αίμα όλων όσοι χάθηκαν από χέρι Σταματάκηδων και της μιλά με πολύ σκληρά λόγια.

Παρ’ όλα αυτά, η Μαρίνα δεν κάνει βήμα πίσω και της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να θυσιάσει την προσέγγιση των δύο οικογενειών για όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική ομολογεί στον Μανόλη ότι εκείνη σκότωσε τον Λάζαρο και πως ο Μαθιός πήρε τον φόνο πάνω του για να την προστατέψει.

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ κάνουν όνειρα για τη ζωή τους μαζί, όμως η μοίρα θα δείξει ξανά το σκληρό της πρόσωπο.

Τώρα που η Αργυρώ αποφάσισε να αφήσει την πίκρα και τα ψέματα πίσω της και να δώσει χώρο στη ζωή της με τον Αστέρη, οι δυο τους μπορούν επιτέλους να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους μαζί. Ευτυχισμένοι και έτοιμοι να κάνουν μια νέα αρχή, σε καμία περίπτωση δεν περιμένουν ότι η μοίρα θα τους δείξει ακόμη μια φορά το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Ο Αστέρης ξαφνικά καταρρέει και στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε μια σειρά από εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς βγαίνουν καθαρές.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης δείχνει μάλλον επιφυλακτικός και εκφράζει τους φόβους του ότι αυτή η κατάρρευση μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι έχει έναν μόνο νεφρό, έχοντας δώσει τον άλλο στην Αργυρώ.

Έτσι, τον συμβουλεύει να προσέχει και να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του για να μη βρεθούν σύντομα προ εκπλήξεων.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος, ο οποίος έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τη Στέλλα, δίνει εντολή να γίνει επανέλεγχος του DNA που βρέθηκε στο βουνό και να ληφθούν ξανά δείγματα από όλους τους Σταματάκηδες.

Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται πολύ από αυτή την απόφαση, ενώ η Εύα αναλαμβάνει και πάλι δράση υπέρ του Παύλου. Και ξαφνικά, μέσα σε όλα, η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ένα ακόμη τρομερό μυστικό που ο Μαθιός και η Βασιλική δεν έχουν μοιραστεί μαζί της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ