Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε τον Χρήστο να παγιδεύει τη Βασιλική και να αποδεικνύει ότι αυτή σκότωσε τον Λάζαρο. Όλο το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTV.

Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά «Σασμός», η Βασιλική και ο Μαθιός, μετά τον θάνατο του Νικηφόρου που τους πλήγωσε και τους πόνεσε, είδαν τη ζωή να τους χαμογελά ξανά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας και πίστεψαν πως μπορούν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Όμως, όσα διαδραματίστηκαν στο βουνό ανάμεσα στη Βασιλική και στον Λάζαρο και οδήγησαν στον θάνατο του τελευταίου πάντα θα τη στοιχειώνουν.

Σασμός
«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική περιμένουν το μωρό τους, με την ελπίδα ότι έτσι θα ξεχάσουν όσα δραματικά έχουν ζήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό MyTV που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Βασιλικής αλλά και της οικογένειας Σταματάκη γίνεται πραγματικότητα.

Η Βασιλική μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικό πως εξαιτίας της πέθανε ο Λάζαρος. Όλοι όσοι γνωρίζουν –και ανάμεσά τους και ο Γιώργος με τον Αντώνη– έχουν αποφασίσει να την καλύψουν, καθώς ξέρουν πως είναι καλός άνθρωπος, έχει περάσει πολλά και της αξίζει να βρει την ευτυχία.

Κάποια στιγμή, ο Μαθιός με τη Βασιλική ετοιμάζονται να πάνε στον γυναικολόγο ήρεμοι και ανυποψίαστοι για να δουν το μωρό τους που έρχεται σε λίγο καιρό στον κόσμο. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Γιακωβάκης έχει άλλα σχέδια για εκείνους.

«Σασμός»: Ο Γιακωβάκης υποψιάζεται τη Βασιλική και θα καταφέρει να την παγιδεύσει.

Είναι σίγουρος πως η Βασιλική εμπλέκεται στον θάνατο του Λάζαρου και έχει βάλει σκοπό να το αποδείξει. Παρ’ όλα αυτά, επιλέγει να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις κινήσεις του, καθώς έχει αντιληφθεί τη συμπάθεια του Αντώνη στο πρόσωπό της. Η συμπεριφορά του Χρήστου προβληματίζει τη Στέλλα, που, αν και προσπαθεί να μάθει τι τον απασχολεί, δεν τα καταφέρνει.

Ο εισαγγελέας καλεί τη Βασιλική στο γραφείο του για ακόμη μία συζήτηση και εκεί την παγιδεύει. Της προσφέρει κάτι να πιει και όταν εκείνη φεύγει στέλνει την κούπα της για δείγμα DNA προκειμένου να επαληθεύσει τις υποψίες του. Κάπως έτσι, ο Χρήστος, λίγες ημέρες αργότερα, όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα, μαθαίνει πως η Βασιλική είναι η φόνισσα του Λάζαρου.

«Σασμός»: Η Βασιλική ζει πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ ο Μαθιός νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί μακριά της.

Η αντίδρασή του θα είναι άμεση και ακραία. Δίνει αμέσως εντολή να τη συλλάβουν, όπως και γίνεται. Η Βασιλική συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο κρατητήριο ούσα έγκυος. Ο Μαθιός και η οικογένειά τους είναι αναστατωμένοι και τρέμουν για το μέλλον της. Εκείνη βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη φυλάκισή της μιας και όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Η γυναίκα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς πιστεύει πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή. Ακόμη, ο Χρήστος είναι εξοργισμένος με τον Αντώνη και τον Γιώργο, αφού αντιλαμβάνεται πως γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν την ένοχη. Βάζει στην άκρη, λοιπόν, τις προσωπικές τους σχέσεις και θέλει να διαλύσει τον Φραγκιαδάκη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ