Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΙ μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι προτεραιότητά του μετά τη λήξη του συμβολαίου του είναι να παραμείνει στο Mega. Στις δηλώσεις του απευθυνόμενος στην οικοδέσποινα της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, είπε ότι δεν είναι πολύ δυνατός στο πάνελ, μία φράση που είχε πει η παρουσιάστρια για εκείνον.

«Το κανάλι το εκτιμώ και το αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε εξαιρετική σχέση», είπε για τη συνεργασία του με το Mega. Και πρόσθεσε; «Όλα τα συζητάμε. Πάμε μέρα με τη μέρα για τα πάντα. Γενικότερα, έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, υπάρχουν πολλά πεδία στα οποία μπορώ να κινηθώ. Σίγουρα δεν είμαι πολύ δυνατός στο πάνελ Φαίη μου, όπως λες κι εσύ, αλλά έχω κάνει χίλια δυο άλλα πράγματα, μπορείς να τσεκάρεις. Έχω κάνει φανταστικές φάρσες. Μπορείς να τις δεις. Είναι στο ίντερνετ. Έχω όρεξη, είμαι δουλευταράς. Το θέμα είναι να παραμείνω στο κανάλι », ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σάββας Πούμπουρας.

Μετά την προβολή του βίντεο η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Μπορεί να μην είδε το απόσπασμα, αλλά καταλαβαίνω πως όταν ένας άνθρωπος ακούει κάτι, του μεταφέρεται κάτι κι αν τον πονάει κάπως, το παίρνει κάπως πιο προσωπικά. Εγώ κρατάω ότι σταμάτησε, μίλησε και ήταν πολύ γλυκός και ευγενικός και η προτεραιότητά του σίγουρα είναι να παραμείνει στο Mega».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ