Η Έλενα Χριστοπούλου απέχει την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν από τη μικρή οθόνη παρόλο που έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις.

Η δημοφιλής μπούκερ μέχρι την περασμένη σεζόν αποτελούσε μέρος της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και βρισκόταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Ωστόσο, φέτος δεν αποτελεί μέρος των συνεργατών της εκπομπής που παρουσιάζει η Φαίη, «Fay’s Time».

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις για τη μικρή οθόνη, αλλά αυτό που επιθυμεί -σύμφωνα με πληροφορίες μας- είναι η κάθε πρόταση που της γίνεται να την ιντριγκάρει, ενώ αν το περιεχόμενο έχει σχέση με τη μόδα ακόμα καλύτερα.

έλενα χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου δέχτηκε πρόταση για να αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής του «My style rocks», σύμφωνα με πληροφορίες, την οποία αρνήθηκε, κι έτσι η σύνθεση των κριτών όπως βλέπουμε στους δέκτες μας έχει ως εξής: Δημήτρης Σκουλός, Στέλιος Κουδουνάρης, Σοφία Χατζηπαντελή. Η Έλενα είχε συμματάσζει στο παρελθόν στο «MSR» ως κριτής.

Ωστόσο, η παραγωγή τής είχε δώσει το option να τοποθετήσει ακόμα μια καρέκλα στην κριτική επιτροπή για χάρη της, ενώ παράλληλα τής είχε δώσει το ελεύθερο να κάνει ακόμα και guest εμφανίσεις κάτι που επίσης δεν ευοδώθηκε. Για την Έλενα Χριστοπούλου η τηλεόραση δεν αποτελεί διακή πόθο.

Nα θυμίσουμε ότι η Έλενα Χριστοπούλου είχε αναφερθεί ότι ενδέχετο να παρουσιάσει το «Dot» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μια πρόταση την οποία αρνήθηκε. Τώρα, ενδιαφέρον έχει να δούμε αν η Έλενα Χριστοπούλου βρεθεί στο ανανεωμένο «GNTM», όταν το project επιστρέψει στους δέκτες μας. Άλλωστε, έχει βρεθεί στο team του συγκεκριμένου tv show στο παρελθόν. Ωστόσο, είναι αρκετά νωρίς καθώς το STAR έχει επικεντρωθεί στο «MasterChef» που αναμένεται να προβληθεί για ακόμα μια χρονιά -μετά το τέλος της «Φάρμας»-, και αποτελεί πιο άμεση προτεραιότητα για το κανάλι.

Kεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ