Καλεσμένη της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Μαρία Αλειφέρη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, “Άσε μας ρε μαμά” ως Μελλισάνθη. Ωστόσο, εκτός από το σήριαλ του σταθμού, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την είχαν προσεγγίσει για να ενσαρκώσει την Βίρνα Δράκου, την ηρωίδα της “Λάμψης” του Νίκου Φώσκωλου, ρόλο που ενσάρκωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις παλαιότερες εποχές της μικρής οθόνης τις οποίες νοσταλγεί, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι 72 χρόνων, εκπλήσσοντας τους συντελεστές της εκπομπής!

Βίρνα Δράκου αλειφέρη

Τι δήλωσε όμως για τη Βίρνα Δράκου; «Μου είχε προταθεί ο ρόλος της Βίρνας Δράκου αλλά είχα πολλές υποχρεώσεις και εδώ και στο εξωτερικό και ήταν αδύνατον. Μετά μπήκα στο “Καλημέρα Ζωή”».

Ακόμα, η Μαρία Αλειφέρη μίλησε για όσα διαδραματίζονται στον χώρο του θεάματος, χαρακτηρίζοντας ως αποτρόπαιες τις πράξεις, ενώ υπογράμμισε ότι καταδικάζει τις πράξεις και όχι τα πρόσωπα, εξηγώντας τον συλλογισμό της, λέγοντας: «Όλοι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, διάβλοι και άγγελοι. Το θέμα είναι πώς χειριζόμαστε τους δαίμονές μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ