Ο ALPHA αναμένεται να παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό το νέο show, Secret Song. Το project αυτό έρχεται από τη Γαλλία όπου το παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας. Στην ελληνική του εκδοχή όμως θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού.

Το λαμπερό ψυχαγωγικό show -όπως περιγράφεται στη διεθνή version του-, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και όταν προβλήθηκε στη Φινλανδία έλαβε βραβείο Ψυχαγωγικού Show της Χρονιάς για το 2020. Αυτό από μόνο του αυξάνει τις προσδοκίες.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει. Ο αριθμός επεισοδίων που θα δούμε στον ALPHA ανέρχεται στα 8. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, αθλητές και κωμικοί κάνουν την εμφάνισή τους στο ξένο φορμάτ (συνεπώς αναμένουμε κάτι αντίστοιχο να συμβεί και εδώ) και αρκετοί κάθονται στην καρέκλα του Secret Song στο σκοτάδι, χωρίς να έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Τα φώτα σβήνουν και ακούγονται οι πρώτες νότες ενός τραγουδιού που σημαίνει πολλά για αυτούς. Οικεία τους πρόσωpα βρίσκονται στη σκηνή και ερμηνεύουν. Αφιερώματα και ιδιαίτερες on stage εμφανίσεις έρχονται.

Secret song
H Καρέκλα του Secret Song

Τo Secret Song στήνεται. Η Ναταλία Γερμανού έχει αναλάβει να το παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό και αυτό είναι μια έξυπνη επιλογή. Η Ναταλία είναι παρουσιάστρια η οποία έχει άμεση σχέση με τη μουσική. Αρκετά από τα τραγούδια που τραγουδάς είναι γραμμένα από εκείνη. Επίσης έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μουσικές εκπομπές. Mega Star και Chart show σου λένε κάτι;

H παρουσιάστρια μιλώντας στο Brekafast@star είχε εκφράσει την προσδοκία της για τη μεταφορά του Secret Song στην ελληνική τηλεόραση: «Πιστεύω ότι θα είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή», είχε δηλώσει.

Ένα από τα πρόσωπα που πραγματοποίησε γύρισμα για το Secret Song είναι ο Νίνο. Ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο μουσικό show του ALPHA και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα κάνει. Κι άλλα πρόσωπα έχουν πραγματοποιήσει γυρίσματα, ωστόσο, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Καραμίχος, η Πέγκυ Ζήνα.

Το Secret Song έρχεται στην ελληνική τηλεόραση. Ο ALPHA εντάσσει ακόμα ένα διεθνές φορμάτ στο πρόγραμμά του και επιλέγει τη Ναταλία Γερμανού ως παρουσιάστρια. Εκτός από τον τρόπο που θα προβληθεί στην ελληνική εκδοχή του, περιμένω και τη Ναταλία Γερμανού να συναντήσει τον Νίκο Αλιάγα κατά τη διάρκεια του show.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ