Έξαλλος με τη στάση που κράτησε η Ζήνα Κουτσελίνη στο θέμα Λύτρα αλλά και στα όσα είπε χθες στο ξεκίνημα της εκπομπής της ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η χθεσινή τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στο ξεκίνημα της εκπομπής της και οι εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει αναφορικά με τη στάση της στο θέμα Λύτρα, προκάλεσαν ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε όσους εκφράστηκαν αρνητικά για τα όσα είπε η παρουσιάστρια του STAR ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος είπε σήμερα το πρωί στο «Πρωίαν σε είδον»:

Φώτης Σεργουλόπουλος
Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά σχολίασαν σήμερα την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη στην υπόθεση Λύτρα.

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολλή εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία», είπε κατ’ αρχάς, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Και συνέχισε σε πιο έντονο ύφος: «Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει», τόνισε αιχμηρά ο παρουσιαστής.

Και αργότερα, σε κάποιο σημείο της κουβέντας που συνεχιζόταν, τόνισε: «Μπαίνει μετά μέσα και η πατριαρχία και τα αντρίκια και τα παντελονάτα. Μιλάμε για τι; Για το αυτονόητο;», επισήμανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής του.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το σημερινό «Πρωίαν σε είδον»:

Κεντρική φωτό: Instagram/serfotis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ