Το Sex and the City αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές των απανταχού γυναικών, καθώς οι περιπέτειες των πρωταγωνιστριών και η καθημερινότητά τους αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά, λοιπόν, κάνει comeback με 10 επεισόδια και θα προβληθεί από την HBO Max, ωστόσο η Kim Cattral ή αλλιώς Σαμάνθα απάντησε αρνητικά στην πρόταση να επανέλθει στον ρόλο που την έκανε ευρέως γνωστή. Έτσι, λοιπόν, η παραγωγή αποφάσισε να εντάξει στην παρέα τρεις νέες γυναίκες, οι οποίες θα είναι έγχρωμες.

O Gasey Bloys από τον προγραμματισμό της HBO δήλωσε: «Δεν προσπαθούν να πουν ότι αυτοί οι χαρακτήρες ξαναζούν στα 30 τους. Είναι μια ιστορία για τις γυναίκες στα 50 τους που ασχολούνται με πράγματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στα 50 τους», ενώ για την αποχώρηση της Kim Cattral είπε: «Όπως στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και φεύγουν. Οι φιλίες ξεθωριάζουν και ξεκινούν νέες φιλίες. Νομίζω λοιπόν ότι είναι πολύ ενδεικτικό των πραγματικών σταδίων, των πραγματικών σταδίων της ζωής».

 
Sex and the city

H Kim Catrral (με το κόκκινο φόρεμα) δεν θα είναι στο reboot της σειράς

Τα ονόματα των καινούργιων ηθοποιών δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, ενώ παράλληλα, στο reboot του Sex and the city θα δούμε και τον Aidan, τον ηθοποιό δηλαδή John Corbett. H σειρά λοιπόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια της μισής ώρας, ενώ θα είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα αλλά και στις συνθήκες του κορωνοϊού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα!

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon λοιπόν είναι έτοιμες να μπουν σε νέες περιπέτειες και να ταξιδέψουν το κοινό στον κόσμο τους, με τη βοήθεια φυσικά των νέων μελών της παρέας τους!

H Sarah Jessica Parker σε κοινοποιήσεις για το Sex and the City

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ