Η διάσημη τηλεοπτική σειρά Sex and the city έρχεται με νέα επεισόδια και ο παραγωγός του σήριαλ Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του ηθοποιού, λέγοντας στην συνέντευξη τύπου: «Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του Sex and the City χωρίς τον Mr. Big;».

Mάλιστα, σε άλλο σημείο τόνισε τον ενθουσιασμό του που θα συνεργαστούν και πάλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι ξανά με τον Chris».

Όσοι έχουν παρακολουθήσει το Sex and the city θα θυμούνται ότι ο Mr. Big και η Carrie Bradshaw παντρεύτηκαν, ενώ στο δεύτερο sequel τους είδαμε να αντιμετωπίζουν κάποιες συζυγικές περιπέτειες τις οποίες και ξεπέρασαν. Ωστόσο, η επιστροφή του Aiden (John Corbett), o οποίος αποτέλεσε έναν επίσης μεγάλο έρωτα της κεντρικής ηρωίδας, πρόκειται να βάλει το ζευγάρι σε καινούργιες περιπέτειες.

Να θυμίσουμε ότι στην παρέα των γυναικών που πρωταγωνιστούν στη σειρά, εντάσσεται η Sara Ramirez, καθώς η Σαμάνθα -κατά κόσμον Kim Cattrall- δεν θα συμμετάσχει στο reboot.

Ο Mr. Big επιστρέφει στο Sex and the city – And just like that

Sex and the city

 

Tο νέο κεφάλαιο του Sex and the City ακολουθεί την Carrie, τη Miranda (Cynthia Nixon) και τη Charlotte (Kristin Davis)  στα 50 τους πλέον χρόνια. Ο Noth, ο οποίος κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του στην κωμωδία της HBO, επιστρέφει λοιπόν και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον για τους fans.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SEX AND THE CITY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ