Η Σία Κοσιώνη μετά από μια έντονη δημοσιογραφικά περίοδο χθες βράδυ μετέδωσε το τελευταίο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή της άδεια.

Η Σία Κοσιώνη που με το έντονο πολιτικό παρασκήνιο του τελευταίου μήνα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ισορροπεί ανάμεσα στην καριέρα και την μητρότητα. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της στο HELLO! είχε δηλώσει για το γεγονός πως έγινε μητέρα για πρώτη φορά: «Είναι τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας ο ερχομός ενός παιδιού. Ήμουν άμαθη, είχα όμως δίπλα μου τον άντρα μου και την μητέρα μου, την οποία ένιωσα, για πρώτη φορά από τότε που ήμουν μωρό, ότι την είχα τόσο ανάγκη».

Χθες, δέχτηκε την πιο όμορφη έκπληξη στη δουλειά.

Όπως μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της, ο μονάκριβος γιος της Δήμος ήρθε στο γραφείο τη.! Μαμά και γιος αντάλλαξαν μια σφιχτή αγκαλιά στο πλατό του δελτίου ειδήσεων, με την Σία Κοσιώνη να μοιράζεται το τρυφερό στιγμιότυπο.

Ο μικρός Δήμος Μπακογιάννης έκανε μια επίσκεψη και στο control και κάθισε με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ, κάνοντας εκπαίδευση για… διευθυντής ειδήσεων.

Πριν λίγες μέρες η Σία Κοσσιώνη μάς είχε δείξει και πάλι τον μικρό Δήμο σε μια αρχαιολογική ανασκαφή, στη Μεσσηνία, δίπλα στον καθηγητή, Μιχάλη Κοσμόπουλο, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ