Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της “Χαμογέλα και πάλι” σχετικά με την προσωπική ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο γιος της πήγε στα γυρίσματα του “The Masked Singer” πρόσφατα και όταν εκείνη πήγε να τον πάρει για να γυρίσουν στο σπίτι, εκείνος της αποκάλυψε ότι μία μάσκα έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Πάντως να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο γύρω από το The Masked Singer και γενικά δεν ξέρει κανείς ποιοι κρύβονται. Έχουν πάρα πολύ σοβαρές ρήτρες, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Έπειτα η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Θα σας πω πολύ γρήγορα ένα σκηνικό. Πάει ο γιος μου ο Mike σε γυρίσματα, του λέω “πήγαινε και θα έρθω να σε πάρω σε μία νορμάλ ώρα γιατί έχεις σχολείο την άλλη μέρα”. Πάω, τον παίρνω μετά το επεισόδιο –που δεν έχει παίξει ακόμα και ελπίζω να μην το χαλάω- και μου λέει μέσα στο αμάξι “μαμά, δεν θέλω να το πω αλλά θα το πω. Ρώτησε ο Μουτσινάς κάτι και η μάσκα απάντησε ότι έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά”. Του απάντησα “ωραία, μπορεί να βγει ραντεβού ο μπαμπάς, δεν πειράζει… Και ας είναι και με μάσκα”», δήλωσε η παρουσιάστρια και πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα αφήνοντας τους συνεργάτες της άφωνους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ