«Εγώ δεν είμαι αφεντικό», είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, σχολιάζοντας τη χτεσινή ατάκα της Ελένης Μενεγάκη πως «είμαι το καλύτερο αφεντικό αλλά και το δυσκολότερο».

Στη χτεσινή εκπομπή Ελένη, κουβεντιάζοντας με τον σεφ Γιώργο Παπακώστα, η παρουσιάστρια έκανε μια αυθόρμητη εξομολόγηση. Συγκεκριμένα, όταν ο σεφ της είπε πως είναι το καλύτερο αφεντικό, εκείνη απάντησε: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο. Για να μη λέμε μόνο τις γλύκες μας, να λέμε και τις αλήθειες μας».

H Ελένη παραδέχθηκε χτες στον αέρα της εκπομπής της ότι είναι «το δυσκολότερο αφεντικό». (Photo: Instagram/elenimenegaki)

Ο συγκεκριμένος διάλογος σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή Fay’s Time από την ίδια την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Φαίη Σκορδά
Σχολιάζοντας τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά είπε «Εγώ δεν είμαι αφεντικό».

Αφού προβλήθηκε το σχετικό βίντεο, η Μάρτζυ Λαζάρου ρώτησε τη Φαίη: «Εσύ τι αφεντικό είσαι; Δύσκολο ή εύκολο;». «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η λέξη αφεντικό», απάντησε εκείνη, με τη Μαρία Φραγκάκη να συμφωνεί: «Δεν είναι ωραία, ούτε εμένα μου αρέσει».

Τότε, η Φαίη κατέληξε: «Εγώ σας έχω συνεργάτες! Αν κι έχει λίγο πλάκα αυτή η λέξη. Έλα αφεντικό που λέμε… Δεν είπε αφεντικό που έχει την εξουσία…».

Όλο το βίντεο με το σχολιασμό της τηλεοπτικής επικαιρότητας στο Fay’s time:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ