Το βράδυ της Δευτέρας, η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα απίστευτο περιστατικό στο οποίο «πρωταγωνίστρια» ήταν η ίδια.

Το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του Mega «Mega Stories», αφορούσε την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά χωρίς φίλτρα και κυρίως χωρίς παρωπίδες. Έξι διάσημες γυναίκες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια εκπομπή που το όνομά της ήταν «No filter Stories», χωρίς μακιγιάζ και για μια ειλικρινή συζήτηση για τα σεξιστικά στερεότυπα που εξακολουθούν να κατατρέχουν τις γυναίκες.

Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πολλή αυτοπεποίθηση, αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία. «Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους. Λένε «γέρασε και αυτή». Πώς το κάνουν αυτό σε ανθρώπους; Νομίζω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο καλύτεροι. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται επειδή εμείς δεν αγαπάμε τους εαυτούς μας, όταν είμαστε έτσι για αυτό μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στους άλλους», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ