Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φημολογούμενο ειδύλλιο της με τον Άρη Σοϊλέδη που όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε μία όμορφη σχέση με την Μαρία Αντωνά και μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη τόνισε ότι οι φήμες αρχικά δεν την απασχόλησαν γιατί ξεκίνησαν ως αστείο. Στεναχωρήθηκε όταν συνειδητοποίησε την έκταση που πήραν αυτές οι φήμες και ειδικότερα, όταν σκέφτηκε σε πόσο δύσκολη θέση μπήκε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη της Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

Η Σοφιάνα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη: «Σαφώς και δεν υπάρχει κάτι»

«Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Εμμανουήλ όλο αυτό. Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε την σοβαρότητα του πράγματος. Το θεωρώ απαράδεκτο γενικότερα να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι μέσα στο χώρο της τηλεόραση και δέχεται πόλεμο από παντού. Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Αντίθετα με εμένα που είμαι πάρα πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγαμε στην ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί. Δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας, γιατί έχω έξω μια οικογένεια η οποία ακούει όλα αυτά και στεναχωριέται και επίσης δεν με τιμά καθόλου. Εσύ μπορείς να πεις κάτι για τρολ και εμένα αυτό που είπες να με συντροφεύει στην μετέπειτα ζωή μου».

Μίλησε με τον Άρη για το πώς έπρεπε να διαχειριστούν αυτή τη φημολογία; «Ενημερώθηκα από τον Άρη και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω, δεν πίστευα ότι κάποιος θα το πάρει τόσο σοβαρά. Μετά, όμως, κατάλαβα τη σοβαρότητα του πράγματος. Μπήκα στη θέση της Μαρίας, σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους για να το χειριστούμε. Κάποιοι από την παρέα μας είπαν να μην το κάνουμε θέμα, να το αφήσουμε να περάσει. Ξέρουμε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα, είμαστε καλά με τη συνείδησή μας. Εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήσαμε έναν έναν από την ομάδα αν ποτέ έχουν δει κάτι, αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους. και αν ναι γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη. Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δικαιολογώντας ότι το έκανε σαν τρολ. Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι», τόνισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Η Ασημίνα το είπε για να με εκθέσει γιατί ήμασταν σε μια φάση που δεν ήταν καθόλου καλό το κλίμα. Δεν ξέρω αν η Ασημίνα έφτασε να πει κάτι τόσο ψευδές στη Τζο, έπεσα από τα σύννεφα. Σαφώς και δεν έχω εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο στην Ασημίνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ