Σερί ηττών γνωρίζει η Μπλε ομάδα του MasterChef γεγονός που έχει επηρεάσει αρνητικά τη ψυχολογία των παικτών. Η Μπλε ομάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία με θέμα τη fusion κουζίνα και στο αποψινό επεισόδιο, της Παρασκευής 18 Μαρτίου, οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν για αποχώρηση συμπαίκτες τους

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ως αρχηγός της ομάδας, όρισε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο ενώ ο Νικήτας Μπατσικούρας κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας και δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

MasterChef: Ένταση στη ψηφοφορία παικτών για αποχώρηση

Οι συνεχόμενες ήττες έχουν κλονίσει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και η ψηφοφορία εκτυλίσσεται σε τεταμένο κλίμα, φέρνοντας και πάλι εντάσεις και διαφωνίες στο προσκήνιο. Μάλιστα στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται να λέει σε έναν παίκτη της ομάδας: «Ήρεμα!».

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν τον Σταύρο Λορέντζο στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση καλούνται να αντιγράψουν, όσο καλύτερα μπορούν, το πιάτο  των καταξιωμένων pastry chef Γιάννη Κίκιρα και Ευγένιου Βαρδακαστάνη, αν θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της ψηφοφορίας.

Στο τέλος της ημέρας, η αποχώρηση θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς άλλος ένας διαγωνιζόμενος θα κλείσει την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ