Η ηθοποιός Σούλα Αθανασιάδου, η τηλεοπτική Μάχη από την εμβληματική σειρά «Εγκλήματα», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 χρόνων και πλήθος κόσμου λυπήθηκε για το δυσάρεστο γεγονός.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 θέλησε να την αποχαιρετήσει με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στα «Εγκλήματα». Οι ατάκες της Μάχης, η υποκριτική ικανότητα της ηθοποιού και το ταλέντο της αναδείχθηκαν στη διάσημη τηλεοπτική σειρά, η οποία προβάλλεται μέχρι σήμερα και καθηλώνει το κοινό.

Σούλα Αθανασιάδου

Τα «Εγκλήματα» προβλήθηκαν το 1998 και διήρκησαν μέχρι το 2000, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία οι Αντώνης Τέμπος και Αντώνης Αγγελόπουλος, με πρωταγωνιστές της σειράς τους: Μαρία Καβογιάννη, Κώστα Κόκλα, Καίτη Κωνσταντίνου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Υρώ Μανέ, Σταύρο Νικολαΐδη, Αθηνόδωρο Προύσαλη, Σούλα Αθανασιάδου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Η Σούλα Αθανασιάδου αποτέλεσε μια ηθοποιό, της οποίας ο ρόλος έγινε αγαπημένος character για πολλούς. «Για την αγαπημένη μας Μάχη, Φρόσω και Ευανθία που πάντα φρόντιζε για όλους με τον δικό της αυθεντικό τρόπο», ανέφερε ο ANT1.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ