Και ο Σπύρος Σταμούλης, μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των θεατών της παράσταση Closer.


Πριν λίγες μόνο μέρες, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με προσωπική του ανάρτηση στο instagram είχε διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων θεατών του θεατρικού έργου Closer, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τους Σπύρο Σταμούλη, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ναταλία Σουιφτ.

σπύρος σταμούλης
Και ο Σπύρος Σταμούλης, μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των θεατών της παράσταση Closer.

Οι θεατές αυτοί, όπως ισχυριζόταν ο ηθοποιός, μαγνητοσκοπούσαν με τα κινητά τους μεγάλο μέρος της παράστασης, γεγονός που απαγορεύεται, ενώ στη συνέχεια προφανώς προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των βίντεο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι ενώ ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ξεκαθάριζε πως στο εξής οι ταξιθέτες του Θεάτρου Χώρα, στο οποίο παίζεται το Closer, θα είναι πολύ πιο αυστηροί απέναντι σε τέτοια περιστατικά, λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση από τον συμπρωταγωνιστή του, Σπύρο Σταμούλη.

Και ο Σπύρος Σταμούλης, μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των θεατών της παράσταση Closer. Πηγή: https://www.instagram.com/michalisleventogiannis/

Ο ηθοποιός κατήγγειλε έξαλλος τη συμπεριφορά θαυμάστριας, αυτή τη φορά μετά το τέλος της παράστασης, στα καμαρίνια του θεάτρου. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευε το μήνυμα που του είχε στείλει η εν λόγω κυρία, η οποία απολογούταν για τη συμπεριφορά της, τονίζοντας με έντονα γράμματα «Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα».

Και ο Σπύρος Σταμούλης, μετά τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά των θεατών της παράσταση Closer.
Πηγή: https://www.instagram.com/spyros_stamoulis/

Ο ηθοποιός, μάλιστα, μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του ALPHA, όπου δήλωσε για άλλη μια φορά απογοητευμένος με τη συμπεριφορά ορισμένων θεατών, οι οποίοι δεν σέβονται τη δουλειά και τον κόπο των ηθοποιών πάνω στη σκηνή.

«Όταν υπάρχει ανακοίνωση από το ίδιο το θέατρο ότι απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της παράστασης κάποιος να ανοίγει το κινητό του και να τραβά φωτογραφίες ή βίντεο, πρέπει να το σεβαστεί το κοινό. Να σεβαστεί τους υπόλοιπους θεατές και τους ηθοποιούς που, εκείνη τη στιγμή, κάνουν τη δουλειά τους».

Η ίδια εκπομπή είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τη Ναταλία Σουιφτ, η οποία εικονιζόταν στο επίμαχο βίντεο στο οποίο αναφερόταν η δημοσίευση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Σε ερώτηση αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο, όπως είχε υπαινιχθεί ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog, η ηθοποιός απάντησε: «Φυσικά και δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο. Εμείς απλώς είπαμε το αυτονόητο, γιατί η κατάσταση είχε φτάσει σε σημείο που δεν πήγαινε άλλο. Και είναι το αυτονόητο το οποίο ισχύει σε κάθε θεατρική παράσταση. Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν η αφορμή. Το ίδιο συμβαίνει σε όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης κι αυτό είναι το πρόβλημα».

Η παράσταση Closer θα «μετακομίσει» για το διάστημα 8-17 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο Αριστοτέλειον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ