Σταματίνα Τσιμτσιλή για Απόστολο Λύτρα: «Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης»

Η παρουσιάστρια σχολίασε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής της την επικαιρότητα εστιάζοντας όπως ήταν αναμενόμενο στην υπόθεση Λύτρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Απόστολο Λύτρα: «Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης»

Σήμερα το πρωί, ο Απόστολος Λύτρας αποχώρησε από τα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας όπου και παρέμεινε χθες το βράδυ μετά τη μήνυση της συζύγου του, στην οποία απάντησε σήμερα το πρωί με νέα μήνυση λίγο πριν οδηγηθεί στην Ευελπίδων και τον εισαγγελέα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη στάση του προσφέροντας μάλιστα περισσότερες πληροφορίες καθώς ο σύζυγός της έχει αναλάβει την υπεράσπιση του θύματος.

Η ίδια σημείωσε: «Εμένα μου κάνει εντύπωση στον κ. Λύτρα, ενώ αρχικά λέει ότι είναι μετανιωμένος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, λέει “εντάξει μη φτάσουμε και στην άλλη πλευρά”. Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τρία παιδιά, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και αυτά έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα, να μη διαταραχτεί η ψυχολογία τους.

Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης. Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Απόστολο Λύτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ