Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δημήτρης Παπανώτας: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Αφορμή για τη σύγκρουση των δύο συνεργατών υπήρξε η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα γύρω από τον ηλικιακό ρατσισμό που του άσκησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής του.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δημήτρης Παπανώτας: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Στην ουσία, η δήλωση εκείνη που πυροδότησε τις συζητήσεις ανήκει στη Μπέττυ Μαγγίρα κι αυτή ήταν που σήμερα οδήγησε σε ένα πινγκ πονγκ ανάμεσα στον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Εγώ, όταν έκανα το σχόλιο απ’ όπου ξεκίνησε όλη η συζήτηση… Άκουσα κάποιους να λένε “ναι, θα κάνω ότι θέλω”, εγώ αν θέλω να πάω να κάνω εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και πάρω τα νυστέρια και σου έρθω, θα μου πεις οκ;

Εννοούσα λοιπόν πως όταν ξεκινήσεις μια καριέρα στα 50 παρουσιαστή, δεν ξέρεις την δεοντολογία. Γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, δηλαδή το αντιδεοντολογικό, το να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση… Αυτό εννοούσα… Δεν ήταν θέμα ηλικίας, γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος».

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Ανοίγεις μια κουβέντα που δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα το κάνω τώρα που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την κουβέντα, γιατί ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς. Και από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ, δεν μπορεί να το ξέρει πάντα μια παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε όλο αυτό και έχει κλείσει…».

Δημήτρης Παπανώτας

Ενώ, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε ένα σχόλιο όλο υπονοούμενο: «Δεν το βλέπω από την άλλη πλευρά», στο οποίο η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντέτεινε: «Εσύ ήσουν κύριος, χθες σχολιάσαμε μια συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα και από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά. Καμιά φορά όταν επανέρχεσαι εναντίον ενός προσώπου, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως εμμονή και εμπάθεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ