Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί»

Μετά από την πληροφορία που ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της το πρωινό της Δευτέρας πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, ξεκίνησε μια αλλεπάλληλη ανταλλαγή σχολίων και διαψεύσεων γύρω από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε την ίδια κιόλας μέρα τα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με εκείνη να επανέρχεται την επόμενη μέρα και το λεκτικό τους πινγκ πονγκ on air να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια τοποθέτηση σήμερα που φαίνεται να είναι και η οριστική της.

Χαρακτηριστικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Εγώ, παρά το γεγονός ότι υποστήριξα αυτή την άποψη τη Δευτέρα αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, στη συνέχεια με τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έβαζε ποτέ έναν σελέμπριτι στο γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση και στον Χρήστο Μάστορα… Ουσιαστικά το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε έναν σελέμπριτι λόγω αριστερών πεποιθήσεων για να μη δώσει λάθος μηνύματα. Και δυο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στο Χρήστο Μάστορα. Δηλαδή, εκεί υπάρχει μια ανακολουθία».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι εγώ είμαι και του ρέιβ πάρτι και του Αργυρού, και πας στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλω σελέμπριτι τραγουδιστές. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του».

Ενώ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεισε την τοποθέτησή της λέγοντας: «Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ