Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει συνεργαστεί με τη Μαρία Αντωνά και είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το σχόλιό της.

«Κάθε μέρα παίρνω μηνύματα στα social media, κατεβατά ολόκληρα. Ειδικά μετά τον χωρισμό μου στέλνουν, γιατί χώρισα. Παίρνω συνεχόμενα μηνύματα τρέλας και παράνοιας. Σε μια μέρα μετά τον χωρισμό, οι followers μου αυξήθηκαν σε 1500. Το μέγεθος μετράει, τι συζητάμε; Μα δεν μπορεί να μη μετράει, πώς θα γίνει;», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
H Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε on air

«Θέλω να πω για τον Άρη ότι είναι δύσκολη η δημοσιότητα αλλά γιατί την επιζητούμε τότε; Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ. Όταν γίνεις δημόσιο πρόσωπο και η ζωή σου αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς αν επιλέγεις εσύ πότε θα σε συζητήσουν. Είναι και για καλό είναι και για κακό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Εγώ που μίλησα με το Μαράκι την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη και της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την έχω στην καρδιά μου», κατέληξε η Σταματίνα.

Μαρία Αντωνά και Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν εξαιρετικές σχέσεις

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ