Το Just The 2 Of Us έκανε πρεμιέρα το Σάββατο, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου αποφάσισε να διακόψει τα γυρίσματα της εκπομπής με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και στη δημόσια υγείας, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα.

“Με υπευθυνότητα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας και σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο, αποφασίστηκε το Just The 2 Of Us να αναστείλει προσωρινά τα γυρίσματά του, βάζοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας. Η αγάπη σας έφερε το J2US πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του.

Σας ευχαριστούμε για την τόσο θερμή υποδοχή και ευχόμαστε να είμαστε πολύ σύντομα ξανά κοντά σας. Μέχρι τότε όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τους γύρω μας και την οικογένειά μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της παραγωγής.

Όλα οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο σόου ανέβασαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ