Μέσα από το «Στούντιο 4» βρήκε η Βίκυ Σταυροπούλου την ευκαιρία να απαντήσει στα σχόλια που είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου για την ανατροφή της κόρης της, Δανάης Μπάρκα.

Όλοι θυμόμαστε το σάλο που είχε ξεσπάσει πριν κάποιες εβδομάδες, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Και φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσουμε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, πρώην αγαπημένης του Τσαγκρίδη και κολλητής φίλης της Μπάρκα, που έστρεψε τα βέλη της ευθέως στη δεύτερη.

Τότε η Καινούργιου, μεταξύ άλλων, είχε πει στον αέρα του «Super Κατερίνα»: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε πως δεν χρειάστηκε ποτέ να υπερασπιστεί την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Σήμερα, η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» και βρήκε την ευκαιρία να δώσει την απάντησή της. Χωρίς να κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα, οι δύο παρουσιαστές τη ρώτησαν αν χρειάστηκε ποτέ να υπερασπιστεί την κόρη της απέναντι σε δημοσιεύματα γύρω από το πρόσωπό της. Κι εκείνη είπε:

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους».

Στη συνέχεια, δε, αναφέρθηκε και στην προσωπική της εμπειρία από σχόλια που δέχεται στο Instagram. «Έκανα το Instagram για τη δουλειά», είπε και συνέχισε: «Στις αρχές, επειδή δεν ήξερα και επειδή έτσι είμαι, μου έγραφαν καμιά βλακεία κι εγώ απαντούσα. Μετά, το έπαιρναν τα sites κι έγραφαν “η απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου…”».

βίκυ σταυροπούλου
Η Δέσποινα Βανδή συμβούλευσε τη Βίκυ Σταυροπούλου να μην απαντά στα σχόλια στο Instagram.

Αναφέρθηκε, έπειτα, στη συμβουλή που της έδωσε η Δέσποινα Βανδή: «Έπειτα ήρθε το “Just” και η Δέσποινα Βανδή, να’ ναι καλά. Μου είπε “απαντάς; διαγραφή και μπλοκ”».

Κι εξήγησε το σκεπτικό της έκτοτε: «Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Κι εμείς έχουμε προβλήματα. Δεν μπορείς να κάτσεις να ασχοληθείς με τον κάθε αποτυχημένο -και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ με τον κάθε διαταραγμένο ψυχικά. Ποιος ψυχικά ισορροπημένος θα κάτσει να κατηγορήσει έναν άλλον; Δεν λέω να σε κρίνει, αλλά να σε κατηγορήσει, να γράψει για το σώμα σου, για τη σεξουαλική σου προτίμηση ή για την ηλικία σου. Ποιος έχει το χρόνο να ασχοληθεί με αυτό;».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Photos: Instagram/vickystavropoulouofficial

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ