Στο «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα η Στεφανία Γουλιώτη και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το ρόλο της Αλεξάνδρας και τον τρόπο με τον οποίο θα κλείσουν οι ιστορίες του «Maestro».

Ένα από τα πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στην περσινή τηλεοπτική σεζόν, όταν εμφανίστηκε στη μέση περίπου του πρώτου κύκλου του «Maestro», η Στεφανία Γουλιώτη είναι μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της, με μεγάλη πορεία και σπουδαίες ερμηνείες στο θέατρο.

στεφανία γουλιώτη
H Στεφανία Γουλιώτη ως Ρουθ στην παράσταση «The Doctor», που θα συνεχιστεί και την επόμενη θεατρική σεζόν.

Για τη σχέση της με την υποκριτική και για το ρόλο της στο «Maestro» μίλησε σήμερα στο «Πάμε Δανάη!», ξεκινώντας από την παραδοχή ότι «Όταν ήμουν 20 χρονών δεν μου άρεσα καθόλου αλλά έλεγα πως όταν θα φτάσω 40 θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα παραμελημένο το θέμα της ελκυστικότητάς μου. Άρχισα να έχω επίγνωση όταν άρχισε να ‘’μαγνητίζεται’’ διαφορετικός κόσμος», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «Maestro».

Δείτε όσα είπε η Στεφανία Γουλιώτη για τη σχέση της με τον εαυτό της:

H ίδια έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και για τον 3ο κύκλο της σειράς, καθώς η Αλεξάνδρα, ο ρόλος που ερμηνεύει, συνεχίζει την πορεία της μέχρι το τέλος της σειράς.

«Οι αποφάσεις της Αλεξάνδρας στηρίζονται σε μία πληγή. Η Αλεξάνδρα κάνει κακό στους άλλους εν ρύμη της», είπε ψυχογραφώντας αρχικά το χαρακτήρα της και όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα του 2ου κύκλου του «Maestro», σχολίασε: «Όταν με βλέπω νομίζω ότι είμαι χάλια. Βλέπω όλο λάθη. Επειδή διδάσκω πολλά χρόνια με βλέπω σαν μία μαθήτρια, που θέλω να τη διορθώσω».

Η αναφορά της Στεφανίας Γουλιώτη στην παράσταση «The doctor», καθώς και στο ρόλο της Αλεξάνδρας στο «Maestro»:

Κάνοντας, όμως, και το χατίρι των χιλιάδων fans της σειράς, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη συνέχεια: «Νομίζω πως θα κάνω πιο ψυχικές ανατροπές και όχι στην πλοκή», είπε και αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς, το οποίο εμείς θα δούμε στο ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν: «Υπάρχει δικαίωση για την Αλεξάνδρα στο τέλος. Το κάθε παρακλάδι της ιστορίας ολοκληρώνεται με έναν πολύ υγιή τρόπο».

Οι αποκαλύψεις της Στεφανίας Γουλιώτη για το φινάλε του «Maestro»:

Photos: Instagram/stefaniagoulioti

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ