Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε και σήμερα στο πλατό του «Fay’s Time» και θέλησε να λύσει μία παρεξήγηση που είχε εδώ και χρόνια με τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε και σήμερα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο πλατό του «Fay’s Time», μετά τη χτεσινή του παρουσία στην εκπομπή και αφού η ίδια η παρουσίαστρια του ζήτησε να κάνει το… comeback.

στέφανος κωνσταντινίδης
O Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να λύσει μία παλιά παρεξήγηση με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα.
(Photo: instagram/stefkonstantinidis)

Μαζί σχολίασαν και πάλι το ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή για τη Eurovision και, αφού τελείωσαν με την επικαιρότητα, η ίδια η Φαίη αναφέρθηκε σε ένα «θέμα», που όπως είπε είχε μαζί της ο Στέφανος Κωνσταντινίδης από παλιά.

«Πότε σε στενοχώρησα;», τον ρώτησε κι ο δημοσιογράφος της απάντησε ότι ήταν μαζί την πρώτη χρονιά που έκανε μόνη της το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, αναφέροντας μάλιστα ότι η συνεργασία τους είχε κυλήσει ομαλά.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Είχα άλλες προσδοκίες από σένα, αλλά πάντα θέλω να αντιλαμβάνομαι και την κατάσταση του άλλου. Κατάλαβα λοιπόν ότι εκείνη τη χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Διαχειρίστηκες ένα ρεπορτάζ μου με λάθος τρόπο. Κι όταν κάτι αφορά ένα από τα “παιδιά μου”, βγάζω νύχια».

Η Φαίη Σκορδά χαμογέλασε κι εκείνος συνέχισε: «Τα ρεπορτάζ είναι παιδιά μου και θέλω να δέχονται σεβασμό. Απλώς αναγνωρίζω το λάθος μου, ότι όφειλα να μιλήσω εκείνη τη στιγμή ή αλλιώς να σωπάσω για πάντα».

Φαίη και Στέφανος Κωνσταντινίδης είχαν συνεργαστεί παλιότερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια έδειξε να αντιμετωπίζει το παράπονό του με χιούμορ και όταν του είπε ότι δεν είχε καταλάβει πόσο τον είχε πειράξει, ο Κωνσταντινίδης της απάντησε: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο’ κλεισα, τι άλλο έπρεπε να κάνω;».

Το θέμα μεταξύ των δύο άλλοτε συνεργατών πλέον θεωρείται λήξαν και η Φαίη προχώρησε να τον ρωτήσει για τα σχέδιά του μετά τη λήξη του συμβολαίου του με το MEGA. Ο ίδιος, αφού ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού, παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί προτάσεις για την επόμενη σεζόν αλλά «από τις προτάσεις μέχρι να καταλήξω σε συμφωνία απέχει πάρα πολύ», όπως είπε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το «Fay’s Time»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAY'S TIME, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ